brougos7 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Δυστυχως παιδες δε περασα απο τη μπαντα του συμπαθεστατου φιλου μας. Αλλα οντως θα ηταν κορυφαιο σεναριο. η μπαντα ΜΟΥ, χααχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Ντάξει λογικά ελέγχοντάς τα όχι δεν πρέπει να υπάρχει σχέση μιας και ο/η Θέμης/ Θέμι (Σ)Καλτσίδης (μήπως είναι το alter ego της ΚΛ; ) λέει ασχολείται 4-5 χρόνια, ενώ εδώ έχουμε μάστορα 20ετίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Άσε που poser απο τη μια, metalcore απ'την άλλη ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Καλά έχω τρελαθεί στο γέλιο!! ;D ;D Στο πρώτο αποτέλεσμα στο Google για το όνομα "θεμης καλτσιδης" βγαινει το εξής!!! Ονοματεπώνυμο:ΘΕΜΗΣ ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ. Γεια σε όλους. Θα μπορούσα να πω οτι είμαι ενας ανερχόμενος αλλά και ταυτόχρονα απελπισμένος ψαροντουφεκας. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tthawth Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 λέει ασχολείται 4-5 χρόνια, ενώ εδώ έχουμε μάστορα 20ετίας. Σωστοτατη παρατήρηση! Εγω φίλε brougos7 ψήνομαι να μας δώσει ενα παραδειγματάκι σε καποια διασκευή. Μια στροφη ας πούμε. Ένα ρεφρενάκι. Πως ήθελες να το αποδώσεις και πως πίστευε ο Μαστορας οτι ΕΠΡΕΠΕ να παιχτεί ΣΩΣΤΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. Φυσικα το να σου λεει ο masterάς πως θα παιξεις τις γραμμές σου για του βγει το mastering ειναι μια ιστορία απο μόνη της... http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tthawth Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Καλά έχω τρελαθεί στο γέλιο!! ;D ;D Στο πρώτο αποτέλεσμα στο Google για το όνομα "θεμης καλτσιδης" βγαινει το εξής!!! Ίσως βρεις και forum στο site Psarontoyfeko.gr με τίτλο:" Τι γίνεται πια με τα ψάρια στο Αιγαίο???" http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Ίσως βρεις και forum στο site Psarontoyfeko.gr με τίτλο:" Τι γίνεται πια με τα ψάρια στο Αιγαίο???" αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχ έχω λιώσει χαχαχαχαα αυτά είναι! ;D οκ πλιζ οι κοσμογκερλς να βάλουν θέμα μα τι γίνεται πια με τους άντρες στη Ελλάδα για κοινωνιολογική μελέτη! Άσε που poser απο τη μια, metalcore απ'την άλλη ;) Φαντάζεσαι μεταλκορ με γκλαμ στοιχεία; Επίσης τα χίλιασα, ευχαριστώ ευχαριστώ είμαι επίσημα noizholic. Ας προσέχατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brougos7 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον παιζαμε το γνωστο λαικο ασμα all she wrote, ελεγε οτι στο ρεφρεν τα πληκτρα πρεπει να παιζω μονο με το δεξι κ να κραταω παρεστιγμενα τις αξιες στη συγχορδια με σκοπο να καλυψω τις ψηλες συχνοτητες μιας κ η κιθαριτσα του τρισμεγιστου πεφτει στις μεσες. Στο κουπλε ελεγε να μη παιζω καθολου ( κ να πινω γουλιες απο φραπεδουμπα η απο μεηκ ε καλουα τουναητ) κ γενικα να μη βαζω αριστερο χερι μιας κ οι μπασσεσ συχνοτητες καλυπτοντε απο το μπασσο κ να μη παιζω το κομματι ως χαλι γιατι χαλαει τη γκραντζιλα στο υφος ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Καλά έχω τρελαθεί στο γέλιο!! ;D ;D Στο πρώτο αποτέλεσμα στο Google για το όνομα "θεμης καλτσιδης" βγαινει το εξής!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον παιζαμε το γνωστο λαικο ασμα all she wrote, ελεγε οτι στο ρεφρεν τα πληκτρα πρεπει να παιζω μονο με το δεξι κ να κραταω παρεστιγμενα τις αξιες στη συγχορδια με σκοπο να καλυψω τις ψηλες συχνοτητες μιας κ η κιθαριτσα του τρισμεγιστου πεφτει στις μεσες. Στο κουπλε ελεγε να μη παιζω καθολου ( κ να πινω γουλιες απο φραπεδουμπα η απο μεηκ ε καλουα τουναητ) κ γενικα να μη βαζω αριστερο χερι μιας κ οι μπασσεσ συχνοτητες καλυπτοντε απο το μπασσο κ να μη παιζω το κομματι ως χαλι γιατι χαλαει τη γκραντζιλα στο υφος ... Και το λάθος είναι....... που; Δεν παίζετε που δεν παίζετε επαγγελματικά, δεν πάτε για ψάρεμα λέω γω; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση