Kostas_Tele Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 λοιπόν είμαι πλέον ένας περήφανος ιδιοκτήτς μια tele... t θέμα m είναι ο ενισχυτής... έχω ένα marshall valvestate 30 watt ο οποιος σύντομα τη πουληθεί... έχω υπόψιν μου το fender blues junior.... έχετε να μου προτείνεται καμια καλύτερη φτηνότερη εναλλακτική λύση, η η περιμένω η τη πάρω??? thanks... ''Zed's dead baby,Zed's dead...'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Καλώς ήρθες... Καταρχάς να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες παρακαλώ. Από κει και πέρα θα ήταν καλό να μας πεις τι λεφτά διαθέτεις, και τι είδος θες να παίζεις ώστε να πάρεις μία ολοκληρωμένη απάντηση. LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 ο blues jr πάντως είναι πολύ αξιόλογος ενισχυτής, έχει καλά καθαρά, ικανοποιητική ένταση, ειναι ελαφρυς σχετικα και συνεργάστηκε με τα περισσότερα ντραιβ πεταλάκια μου μια χαρά (αν εξαιρέσεις το vox bulldog ;D) +1 στον funky a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Ο ολοκαίνουριος epiphone valve senior παίζει στη ίδια κατηγορία αλλα κοστίζει 200 ευρώ λιγότερα. Έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον blues junior, διαφορετικό τύπο τελικών λυχνιών, reverb όπως και ο fender, και μεγάφωνο για το οποίο έχουν ακουστεί πολύ καλά σχόλια σε αντίθεση με αυτό του fender. Ρίξε μια ματιά σε ενα παλιότερο θέμα http://www.noiz.gr/index.php?topic=166482.0, αν και κανείς δεν τον έχει ακούσει απο κοντά θα πάρεις τουλάχιστον μια ιδέα για τα χαρακτηριστικά του. Ο συνφορουμίτης child of story τον έχει παραγγείλει νομίζω, οπότε θα μπορέσει να σου γράψει τη γνώμη του διότι δύσκολα θα τον βρείς στην Ελλάδα για να τον ακούσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Εχω τον συγκεκριμενο και παιζω με φεντερ στρατ και τελε....κατα την γνωμη μου και τα αυτια μου ειναι ποοοολυ καλος συνδιασμος βασικοτερα στα καθαρα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και σε συνδιασμο παλι με τα πεταλακια μου...Ο μπλουζ ειναι δοκιμασμενη καλη συνταγη ...στα σιγουρα. https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 ασχετο....αλλά δε ξέρω ούτε ένα κιθαρίστα που να μην έχει αγοράσει ενα marshall valvestate .... και μετά να μη θέλει να τον πουλήσει..... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Τον χρησιμοποιω με strat,tele,lp και τον "φορτωνω" με TS9-Rattler-Compressor και αλλα πολλα μπλιμπλικια. Συνεργαζεται αψογα με ολα. (Ειδικα με την Tele). To reverb του ειναι αρκετα ικανοποιητικο. Εγω προσωπικα που παιζω blues-rock-country ειμαι παρα πολυ ευτυχισμενος.Μικρος-δυνατος-σχετικα ελαφρυς-Value for money. Ελπιζω να βοηθησα Marshall valvestate ειχα και εγω πριν απο χρονια. Κεφαλη-καμπινα....Τον αγορασε ενας μπουζουξης.....Καλη του ωρα.... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnyOh Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 ασχετο....αλλά δε ξέρω ούτε ένα κιθαρίστα που να μην έχει αγοράσει ενα marshall valvestate .... και μετά να μη θέλει να τον πουλήσει..... ;D Δεν τον αγόρασε ακριβώς.. του φορτώθηκε ο εν λόγω κύριος.. ;D ;D ;D www.lowercut.com www.theroadmiles.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 χαχαχαχα...τον αγόρασε δεν το αγόρασε .. έχει έναν ... ;D και το δικό μου valvestate μου το χάρισαν... αλλά έχω κανει στατιστικό έργο 20 ετών ... όλοι είχαν από έναν..χαχαχα ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnyOh Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Άσε, ακόμα θυμάμαι δραχμούλα - δραχμούλα τις μάζευα για να τον πάρω.. Μαζί με ηλεκτρική yamaha.. (πόσο κλασσικός συνδυασμός για newb.. ) www.lowercut.com www.theroadmiles.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση