manosx Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα είναι να μην ακούγεται θόρυβος στην ΚΑΝΟΝΙΚΗ ένταση των ηχείων. Όταν τα δουλεύεις, σε νορμάλ δηλαδή εντάσεις, ακούγεται θόρυβος; Αν όχι, τότε άστα όπως είναι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Εγώ το ξέρω σαν Tip Ring Sleeve. Στο link που έβαλες έτσι το έχει. ναι βέβαια δικό μου το λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skaios Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 οχι κ τερμα παιζουν αψογα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Οπότε όλα ΟΚ. Όταν με το καλό πέσει στα χέρια σου καμιά καλή κάρτα ήχου, πιστεύω ότι θα μειωθεί και ο όποιος θόρυβος. ;) Edit: Αυτό που εννοούσα είναι όταν τα δουλεύεις σε νορμάλ εντάσεις, και δεν ακούγεται τίποτα από το player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skaios Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 χχμμμ τωρα με μπερδεψες... οταν εχω την ενταση στα ηχεια στην μεση, κ το volume control στο τερμα τοτε ακουγεται ενας διακριτικος θορυβος που τον ακους οταν ειναι βραδυ με πληρη ησυχια κ οταν βαλεις τ αυτι σου αρκετα κοντα. αλλα οταν ειναι τερμα οι εντασεις κ στα 2 δεν χρειαζεται να εισαι κ πολυ κοντα για να τ ακουσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Όταν ρίξεις το volume control, ο θόρυβος εξαφανίζεται; Αν ναι, τότε... Οπότε όλα ΟΚ. Όταν με το καλό πέσει στα χέρια σου καμιά καλή κάρτα ήχου, πιστεύω ότι θα μειωθεί και ο όποιος θόρυβος. ;) player. Πάντως αφού ακούγεται ίσα- ίσα καλά είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skaios Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 τι αλλο μπορω να κανω; αν δοκιμασω TRS λες να μην ακουγεται καθολου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 καλέ μου άνθρωπε... ΗΔΗ trs έχεις... :-\ και ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην έχεις θόρυβο όταν ΟΛΑ είναι στο τέρμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skaios Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 trs > rca ...εχω τωρα ρωταω μηπως ειναι καλυτερα να δοκιμασω trs > trs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 με όλα στο τέρμα, εξαιρετικά απίθανο με όλα στο τέρμα δεν φταίει η σύνδεση αλλά τα ενεργά ηλεκτρονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση