SImon2000 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 ομιτζί και εφεφές πήγα στο σύνταγμα εχθές ομιτζί και τρία λολ πλακώθηκα στα παναντόλ. http://www.jumpingfish.gr/CHROMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
klhronomos Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Πάντως και στα γκρίκλις μπορούν να ισχύουν οι κανόνες ορθογραφίας όταν κάποιος μην έχοντας διαθέσιμα ελληνικά στοιχεία στον υπολογιστή του θέλει να γράψει ελληνικά. Παραθέτω το αλφάβητο εκγκρικλισμένο: A B G D E Z Hn 8 I K L M Nv 3 O 7 P Sc T U F X Y Qw Oxi oti eivai a7odekto, alla a7o to 7ws gpafovtai cuvn8ws (kai me oles autes tis cuvtomeuceis kai ta akpwvumia) to 8ewpw 7potimotepo. Icws e7eidn etsi eivai 7ali h ellnvikn gpafn, a7lws metamfiecmevn... ;) Πάντως θέλει κάποια εξάσκηση γιά να γράψεις και να διαβάσεις έτσι! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Oxi oti eivai a7odekto, alla a7o to 7ws gpafovtai cuvn8ws (kai me oles autes tis cuvtomeuceis kai ta akpwvumia) to 8ewpw 7potimotepo. Icws e7eidn etsi eivai 7ali h ellnvikn gpafn, a7lws metamfiecmevn... ;) Δωστε μου καρμα, καταλαβα τι ειπε.. Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2009 Χαίρομαι που είχα βάλει internet στα 20 και όχι στα 16 μου, δεν με πήρε μπάλα η αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2009 χαχα εγώ πάντως έχω internet από τα 14. Γράφω greekglish όλα αυτά τα χρόνια. Γενικά ποτέ πρόβλημα ιδιαίτερο δεν είχα. Η μόνη περίοδος που κάηκα και άρχισα να μπερδεύομαι με μερικά ορθογραφικά ήταν όταν άρχισα το World of Warcraft. Μιλούσα και με παιδάκια που γράφαν "ne na su po, omg k 3 lol, o rly, ya rly, wtf, ffs, qq more..." το πιάνετε το σύνθημα και με έπιασα να ενσωματώνω συντομεύσεις στα γραπτά μου, του στυλ τπτ, δηλ, το "και" το γράφω αποκλειστικά "κ" πλέον ;D Απ' την άλλη προσαρμόζομαι γρήγορα και την έχω καταβρεί που στα 2-3 φόρα που γράφω πλέον, θα γράφω είτε Ελληνικά, είτε Αγγλικά :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2009 κληρονόμε το αλφάβητό σου είναι ΣΟΥ, είναι δικό σου, δεν το έχω δει να εφαρμόζεται ποτέ και πουθενά το c και το 7 ειδικά, ως σ και π, είναι εντελώς κουφά τα greeklish πρέπει να εκλείψουν καθολικά, να εξαφανιστούν, δεν έχουν πλέον κανέναν λόγο ύπαρξης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2009 "ne na su po, omg k 3 lol, o rly, ya rly, wtf, ffs, qq more..." νταξει ολα τα αλλα, αυτα που εχω μπολντ τι ειναι? πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2009 Φορ φακς σεηκ τίποτα δε ξέρεις πια; To qqmore λοιπόν είτε σημαίνει quit complaining, είτε cry more ανάλογα. Πιάνεις το νόημα. pwned noob χαχαχαχαχχααχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2009 φχαριστω... μαθαμε κατι και σημερα! αλλα εχω και αλλες αγνωστες λεξεις....!!! pwned noob χαχαχαχαχχααχ πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mij Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2009 τα greeklish πρέπει να εκλείψουν καθολικά, να εξαφανιστούν, δεν έχουν πλέον κανέναν λόγο ύπαρξης πολλά ++++++++++++ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση