Προς το περιεχόμενο

αγνωστες φωναρες ..

munchkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είδα τον τίτλο "PATTI LABELLE - IF ONLY YOU KNEW" μάλλον αυτή εννοώ... Αν το βαλες για τον τύπο απάντησε άλλος για το πόσο άγνωστος είναι αυτός...

Εισαι μεγαλη περιπτωση ετσι ????

τι πεταγεσε σαν μη πω τι και γραφεις , χωρις να εχεις δει τα video που εχω ποσταρει ???

στο video Με την la belle τραγουδαει και καποιος αλλος ... δες το και μετα γραψε ....

οσο για τον ρωσο στην ρωσια ειναι πολυ γνωστος και σε καποιες βορεις χωρες μονο .

music is the answer

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι πεταγεσε σαν μη πω τι και γραφεις , χωρις να εχεις δει τα video που εχω ποσταρει ???

στο video Με την la belle τραγουδαει και καποιος αλλος ... δες το και μετα γραψε ....

οσο για τον ρωσο στην ρωσια ειναι πολυ γνωστος και σε καποιες βορεις χωρες μονο .

http://www.apa.org/topics/controlanger.html

Βρήκα ένα torrent με λάιβ του Vitas απο 2003 και μπορω να πω οτι χαλαρωσα απιστευτα.Στα καινουργια του είναι λιγο πιο μοντερνος βέβαια.

Ε βρε χαλάρωσε λίγο ,αγνωστοι σε μας γνωστοι έξω, δεν είναι θέμα ;) ;).Πάντως αν έχεις και άλλους σαν το Ρώσσο ανέβασε.

never compromise tone for features....

Πραγματικα χαλαρωσες με τον Ρωσο? Εμενα με σφιχτηκε το στομαχι. Ψιλοτσιρκο η φαση του, κοιτα τι ακροβατικα κανω κι ετσι. Ο δευτερος ο μαυρουλης ήταν πολυ καλος και συμπαθητικη φατσα.

Στο πρωτο βιντεο το σταματησα αμεσως. Εχω βαρεθει να ακουω ταλεντα να 

τραγουδανε "οου, οου ιιιιι(μια οκταβα πανω) και ξανα οου οου".

Eπισης ολα τα ιαπωνικα βιντεο που εχω δει η μουσικη ειναι σα βγαλμενη απο arranger του κ#λου :P

Στο πρωτο βιντεο το σταματησα αμεσως. Εχω βαρεθει να ακουω ταλεντα να  

τραγουδανε "οου, οου ιιιιι(μια οκταβα πανω) και ξανα οου οου".

Eπισης ολα τα ιαπωνικα βιντεο που εχω δει η μουσικη ειναι σα βγαλμενη απο arranger του κ#λου :P

Ω μα τοτε θα ξετρελαθεις με το παρακατω βιντεάκι: (το τραγουδι το εχουν κατασκίσει οι ασιάτες. Άπειρα βίντεο απο ιάπωνες & κορεάτες. Ισως εχει μπει καποιο στοίχημα εκει στην ανατολή για το ποιος θα το αντιγράψει καλύτερα?)

Μη μου πειτε οτι δε τα σπαει το Comment :What's the name of the song? "tsiz gone"?

Είναι πραγματι τοσο πισω εκει απο μουσικη?Μεχρι και ο Τακης Ανθής με το "Παρτον και φυγε" είναι πιο μουσικός απο αυτο το πραμα. Είναι πραγματι αηδιαστικοί οταν πανε να το παιξουνε δυση και καλα. Εχουν ωραιοτατα οργανα και κουλτουρα. Με καμια διαθεση ρατσισμου, η γνωμη μου για τους Ιαπωνες στην τεχνη οσο παει γίνεται και πιο καφρικη.

Του Ρωσσου το live που κατεβασα εμενα μου άρεσε αρκετα.Σαν βγαλμένο απο άλλη εποχη αλλά με την καλή έννοια.Εγω που ακούω φανατικά priest το falsetto του δεν με χαλάει καθόλου.

Κομματάρα το she's gone πάντως.Είναι λίγο αστειοι πάντως οι ασιάτες αλλά απο την άλλη ασχολούνται πολύ με τη μουσική και δουλεύουν πολύ.Στο youtube γινεται πανικός με δαύτους.

never compromise tone for features....

Ο τίτλος λέει "patti labelle" όχι "κάποιος άλλος"... Τώρα άμα γουστάρεις κόντρα μάθε πρώτα να γράφεις σωστά Ελληνικά...

YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου