Προς το περιεχόμενο

Ενισχυτής για doom metal. Ποιόν να αγοράσω;

Snake

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mιας και αρκετοι μιλησαν  για Meshuggah,εγω τους ειχα δει ελλαδα με 2pod x3 rack και mesa boogie τελικους.Kαμπινες η αληθεια ειναι δεν τους ειδα να εχουν(τουλαχιστον οχι μπροστα στο stage) αλλα ειχαν μποστα τους monitor.Τωρα για stoner/doom που θελει ο φιλος(αν και δεν ξερω πολλα για το ειδος) +10000 σε orange και vox.Επισης να πω πως ειδικα για stoner(οπως επιβαιβεωσε και φιλος ηχοληπτης ο οποιος γενικα εχει κολλημα με stoner αλλα και doom) ενας egnater tol50 που ειχα πραγματικα ηταν the tool for the job.Τσεκαρε και egnater λοιπον :)Αν εισαι αθηνα εχει ο μαστρο-Κουρμπης ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 34
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

για τον randall rg50tc δε ξέρω,τον έχω ακούσει αλλά για κάνα 5λεπτο,ε εκεινη τη στιγμή μου φάνηκε οκ αλλά δε θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου.πάντως αν τον θές για σπίτι και με όγκο όπως λες θα σου πρότεινα να ξεκολήσεις λίγο απο τη λάμπα και να δείς τον randall rg75 που τον πήρα πρίν μια βδομάδα και για σπίτι αποδίδει τέλεια στα χαμηλά,έχει αρκετά watt για συναυλίες και απο όγκο και γκάζια full.εγώ παίζω death και μετά απο πολύ ψάξιμο κατέληξα σε αυτόν και γαμάει πραγματικά,και full γκάζι ;)

Αφού μπαίνεις στη λογική κεφαλής - καμπίνας να ξέρεις πως γενικά είναι ακριβό σπορ μέχρι να βρεις τον ήχο σου. Όπως σου είπα και στο προηγούμενο ποστ μου τους 2 καλύτερους ήχους τους έχω ακούσει από ΜΗ παραδοσιακές μάρκες του είδους... Αλλά το κασέ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ (μπορεί και παραπάνω) από τα 600 ευρώ που λες εσύ...

Πέραν των χρημάτων τώρα... Εγώ θα σου πρότεινα να πας σε καμπίνα 4x10 γιατί είναι πολύ ανοιχτός ο ήχος τους πράγμα που ΕΜΕΝΑ μου αρέσει στο stoner... Από watt θα σου έλεγα να πας στα 50-60 watt κεφαλή με 100-150 watt καμπίνα... Συγκεκριμένες προτάσεις δικές μου είναι:

ENGL fireball

http://www.thomann.de/gr/engl_fireball_e625_gitarrentopteil.htm

Τρομερός ενισχυτής με πάρα πολύ καλή παραμόρφωση και μυστηριώδης καθαρά τα οποία βοηθάνε στο stoner. Τον ακούς περίπου αυτόν τον ήχο (του καθαρού καναλιού) στον δίσκο We Live από Electric Wizard.

Diezel Einstein

http://www.thomann.de/gr/diezel_einstein_50_head_el34.htm

Απίστευτο βρώμικο κανάλι το οποίο σε οδηγάει από hardcore μέχρι αλήτικο stoner τύπου Down και Fu Man Chu. Τα καθαρά του εμένα δεν μου αρέσανε πάρα πολύ γιατί ήταν πολύ μπουκωμένα.

Mesa Boogie Rectifier

http://www.thomann.de/gr/mesa_boogie_rectoverb_top.htm

Ο 3ος στη σειρά για εμένα από θέμα ήχου. Μπουκωμένα καθαρά αλλά ωραία καθαρά. Εύπλαστα... Πολύ ωραία βρώμα αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να πάει για πολύ άγριες και ακραίες καταστάσεις τύπου sludge. Για stoner όμως είναι διαμάντι...

(δεν ξέρω αν το παρατηρήσει κάποιος αλλά ο φθηνότερος στην τιμή για εμένα είναι στο Νο1 και ο ακριβότερος στο Νο3... Λες να σημαίνει κάτι αυτό? Να ανησυχώ?)

Για καμπίνες επιφυλάσσομαι να πω γνώμη...

Να επισημάνω πως για ότι ανέφερα δεν το έχω χρησιμοποιήσει εγώ αλλά το έχω ακούσει ως μπασίστας  και σε κούρδισμα dropC (κιθάρα, μπάσο)

LA ROJΑ ARMADA

Funky Bassman, το μπάτζετ είναι 600 ευρώ και οι 3 προτάσεις σου δεν έχουν καμία σχέση με αυτό...  ???

Snake, τα παιδιά θα βοηθήσουν με τις νέες σου ερωτήσεις, να σου επισημάνω μόνο πως το φαζάκι της Boss το θεωρώ προσωπικά ψιλοοικτρό και κατώτερο από σχεδόν όλες τις τριανταεφτά χιλιάδες εκατόν εξηνταπέντε προτάσεις για φαζ και ντιστόρσιον για το είδος... αν τελικά αποφασίσεις πως θα πάρεις καθαρό ενισχυτή και θα παίζεις με πετάλια, σε παρακαλώ άνοιξε καινούργιο θέμα για να ρωτήσεις ποια να είναι αυτά μιας και ξεφεύγει από τον τίτλο του παρόντος (χώρια που έχει συζητηθεί και αυτό επανειλημμένως... τεσπα, δεν βλάπτει).

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Βρε bloody το ξέρω ότι ξεφεύγει κατά πάάάάρα πολύ από το μπάτζετ αλλά μίλησα πέραν χρημάτων επειδή ο ίδιος ο snake ρωτάει αν αποφασίσει να δώσει παραπάνω λεφτά...

Ακόμη, έστω ότι αποφασίζω να προβώ σε μια τέτοια αγορά (βυθίζοντας πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη).

Με αυτόν τον γνώμονα απάντησα... Αλλά επειδή έχεις και ένα δίκιο (εντάξει κάτι παραπάνω είπε να δώσει όχι να 3πλασιάσει το ποσό που διαθέτει) θα πρότεινα σε αυτά τα λεφτά κάτι άλλο το οποίο το έχω ακούσει και το γούσταρα και αυτό πάρα πολύ αλλά σε ποιο Punk/Stoner (αν υπάρχει αυτός ο όρος)...

Peavey Valve King

http://www.thomann.de/gr/peavey_valve_king_head.htm

Και για ακόμα πιο φθηνές καταστάσεις έχω ακούσει πως αυτός ο κύριος από εδώ

http://www.dv247.com/guitars/bugera-333-guitar-amp-head--54858 είναι η αντιγραφή του από πάνω οπότε μπορείς φίλε snake να ρίξεις και στους 2 ένα αυτί...

LA ROJΑ ARMADA

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου