Προς το περιεχόμενο

Τι γινεται πια με τους μουσικους στην ελλαδα?!?!?!?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 147
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ελληνικό ροκ δεν πρόκειται να υπάρξει ΠΟΤΕ όσο οι περισσότεροι Έλληνες μένουν ΩΣ ΤΑ 35 μαζί με τους ΓΟΝΕΙΣ τους και τρώνε τα ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ της ΜΑΜΑΣ. ;D :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν εισαι 35, μενεις με την μαμα σου αλλα ειναι αθλια μαγειρισσα και τα κεφτεδακια της δεν τρωγονται?

τοτε εισαι ροκ? ;D ;D ;D ;D

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

μας ενδιαφερει μονο το εξωτερικο.

δεν ειμαι αφελης..

σιγα μην ηθελα να κατσω να κανω δισκογραφια στην ελλαδα

ελπιζω απλα οτι μεσω της δουλειας θα βγει κατι καλο..

πω πω μου βιασατε το τοπικ με αυτες τις photos.. ;D

Ελληνικό ροκ δεν πρόκειται να υπάρξει ΠΟΤΕ όσο οι περισσότεροι Έλληνες μένουν ΩΣ ΤΑ 35 μαζί με τους ΓΟΝΕΙΣ τους και τρώνε τα ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ της ΜΑΜΑΣ. ;D :D

Τα έχουμε πεί επανηλειμμένα, αν δεν έχεις πατέρα αλκοολικό ανθρακωρύχο, αν δεν

είσαι φτωχός και αν δεν δουλεύεις απο τα 16, ροκ δε φτιάνς :D

Και, ξανά ατυχώς, κανένας δεν ανήκει στη συμπαθή τάξη του μέταλ, hard rock, doom, death...

Υπάρχουν βέβαια και οι Firewind, Rotting Christ, Septic Flesh κ.α., που δεν ξέρω εγώ μιας και έχω πάψει να παρακολουθώ ενεργά τα μεταλ δρώμενα. Πάντως εκεί προς το τέλος που χάζευα πότε πότε τι και ποιός η Ελληνική σκηνή έχει αρχίσει να ανεβαίνει σημαντικά. (Ο Gus G που σπούδασε; )

Παρ' αυτά είμαι γενικά της άποψης ειδικά με τη μουσική έχε πάντα και ένα σχέδιο Β στο κεφάλι σου να εξασφαλίσεις τα προς το ζην, και από εκεί και πέρα προσπάθησε για το καλύτερο από τη μεριά σου και ψάξε σιγά σιγά για τα σωστά άτομα να συνεργαστείς, που είναι και το πιο δύσκολο.

Αυτό πρέπει να τύχει ανάλυσης.

Αν δηλαδή μένεις μέχρι τα 30 με τους γονείς σου, δεν τρως τα κεφτεδάκια, αλλά δε λές όχι στη σπανακόπιτα της θείας, υπάρχει πιθανότητα να είσαι ροκ;

Τα έχουμε πεί επανηλειμμένα, αν δεν έχεις πατέρα αλκοολικό ανθρακωρύχο, αν δεν

είσαι φτωχός και αν δεν δουλεύεις απο τα 16, ροκ δε φτιάνς :D

xaxa λιγο με το πρωτο εχουμε προβλημα αλλα κατι θα γινει..

βεβαια χρειαζεται να φορας κ 2 μεγαλους κρικους , να εχεις περασει απο την φαση poser (κολλαν , καομποικα κτλ) και βεβαια να τα λες ολα περιεργα..

ξερετε τωρα..

ενα τσιγαρο σαν μεγαλη κιμωλια..

εισαι το πιο γλυκο χρωμα της σκεψης μου.. ενα παιδι που περπαταει με τα χερια..

ανατριχιασα..!

Παρ' αυτά είμαι γενικά της άποψης ειδικά με τη μουσική έχε πάντα και ένα σχέδιο Β στο κεφάλι σου να εξασφαλίσεις τα προς το ζην, και από εκεί και πέρα προσπάθησε για το καλύτερο από τη μεριά σου και ψάξε σιγά σιγά για τα σωστά άτομα να συνεργαστείς, που είναι και το πιο δύσκολο.

το plan b ειναι να παρω δανειο , να παω στην αμερικη με μια πανακριβη harley με λεοπαρδαλε σελα και να κανω accoustic lives σε κακοφημες Pubs..

λετε να το εγκρινουν??

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου