Προς το περιεχόμενο

Τι γινεται πια με τους μουσικους στην ελλαδα?!?!?!?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειναι ξεκαθαρο πως εδω διαφωνουμε... Η μουσικη βεβαια θα ηταν βαρετη αν συμφωνουσαμε. Αλλα...

Εχεις πραγματικα ακουσει? Μιλαμε για δυο απο τα πολυ ποιοτικα ονοματα του χωρου που

Έχω από το siege perilous ως το epica και τους evergrey τους είδα και λαιβ.

Οκ τους κρίνω αυστηρά τους Καμελοτ, αλλά έχουν βγάλει 5 6 φορές το 4th legacy ξανά και ξανά. Βαρέθηκα.

Αλήθεια κάτι τέτοιες μπάντες είναι ό λόγος που δε ξανάκουσα power.

Δε λέω πολύ καλή προσπάθεια, αλλά επαναλαμβάνονται οικτρά. Μουσική πολλοί γράφουν.

Παρ' αυτά για να μη γίνει το θέμα καυγαδάκι για απόψεις για μπάντες, σημείωσε πως αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, ότι δεν μου αρέσουν καθόλου, και προσωπικά δεν εκπλήσσομαι καθόλου που δεν κόβουν πάνω από 200 εισιτήρια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 147
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παρ' αυτά για να μη γίνει το θέμα καυγαδάκι για απόψεις για μπάντες, σημείωσε πως αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, ότι δεν μου αρέσουν καθόλου, και προσωπικά δεν εκπλήσσομαι καθόλου που δεν κόβουν πάνω από 200 εισιτήρια.

Οκ αν και διαφωνουμε η αποψη σου ειναι απολυτα σεβαστη. Και δε νομιζω να δημιουργηθει θεμα οταν καποιος, οπως εσυ, διατυπωνει τοσο καλα την αποψη και τα επιχειρηματα του. Αλλωστε σε θεματα ''ποια μπαντα σας αρεσει'' κτλ κτλ θεωρω μεγιστη ηλιθιοτητα να αρχισει καβγας, οταν οι συμμετεχοντες ειναι ανω των 15 ετων.

Off topic τελος.

Στράαατα Stratούλα...

Έχω από το siege perilous ως το epica και τους evergrey τους είδα και λαιβ.

Οκ τους κρίνω αυστηρά τους Καμελοτ, αλλά έχουν βγάλει 5 6 φορές το 4th legacy ξανά και ξανά. Βαρέθηκα.

Αλήθεια κάτι τέτοιες μπάντες είναι ό λόγος που δε ξανάκουσα power.

Δε λέω πολύ καλή προσπάθεια, αλλά επαναλαμβάνονται οικτρά. Μουσική πολλοί γράφουν.

Απο την έλευση του khan και μέτα κάτα τη γνώμη μου κάθε δίσκος είναι βήματα μπροστά και όχι μόνο στο power αλλά γενικά.Ειδικά το black Halo είναι αριστούργημα και αρκετά διαφορετικό.Αν δεν το χεις ακούσει αξίζει έστω για τη φάση.Εντάξει απο το siege perilous και πριν απλά δεν ακούγονται...

Καυγαδάκι δεν υπάρχει λόγος να γίνει.Πάντως ειδικά στο εξωτερικό πάνε πολύ καλά.

never compromise tone for features....

Αυτα παθαινεις αν εχεις μουσικους καλαμπορτζηδες η προσπαθεις να κανεις mastering σε προβα η σε live επανω.

Τα σχολια ειναι περιττα, το βιντεο μιλαει απο μονο του

• Moderator

χαχαχα ευθυμισαμε παλι σημερα, τι αστειατορας που εισαι ρε μεγαλε

Τον διώχνουν επειδή γκρινιάζει συνέχεια :)

Το βρηκες ρε φιλε, σωστα μαντεψες ,μπραβο, κερδιζεις ενα ηλεκτρικο λουκουμι με τηλεκατευθυνομενη ζαχαρη.  Μηπως να μας πεις αυριο τι να παιξουμε στοιχημα μπας κ κερδισουμε κανα φραγκο?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου