Προς το περιεχόμενο

Τι γινεται πια με τους μουσικους στην ελλαδα?!?!?!?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάνεις ΜΕΓΑ λάθος, στο τέλος του θέματος (δηλ στις 200 σελίδες), ο Καλτσίδης θα έχεις πειστεί να πάει ΩΔΕΙΟ, και θα παίζει smooth jazz

Ή Σκαλτσιδης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 147
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

το ξυπλαω το πρωι κ ακουω Nickelback με τον καφε ,

το μεσημερι που εχω ξυπνησει βαζω as i lay dying στο αμαξι,

το βραδυ κανονιζω με τους φιλους μου να παμε στο λοφο του στρεφη να ακουσουμε trance και μετα αφου τελειωσει κατα τις 3 παμε σε after ελληναδικο να ακουσουμε

γαβ γαβ?? κιαμους κτλ..

εισαι πολυ μακρια απο κατι τετοιο ακομα! ;D ;D ;D

Ναι και η αλήθεια θα μείνω κιόλας. Οι Nickelback δεν με ενθουσίασαν ποτέ, με tranceobeataκια δεν έχω ιδιαίτερη τριβή, αλλά δεν μου έχει κεντρίσει και κάτι το ενδιαφέρον.. ακόμα, και ΟΧΙ Κιάμο κ λοιπούς ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να ακούσω ούτε με μπουκάλι ουίσκι κερασμένο και dedicated σ εμένα. Για την ακρίβεια θα φροντίσω να το έχω καταναλώσει σε καμιά ώρα ώστε να φύγω το συντομότερο ;D

Κάνεις ΜΕΓΑ λάθος, στο τέλος του θέματος (δηλ στις 200 σελίδες), ο Καλτσίδης θα έχεις πειστεί να πάει ΩΔΕΙΟ, και θα παίζει smooth jazz

χαχα  ;D ;D ο Καλτσιδης εχει παει ωδειο αλλα κανανε παραπονα οι γονεις των μαθητων γιατι πειραζε τα κοριτσακια..

τι θα ελεγες για ενα  vegeterian progressive cristian grindcore σχημα με εσενα lead και εμενα φροντ μαν γυμνο μονο με ενα μαρουλι να καλυπτει το επιμαχο σημειο??

χαχα κ το επιθετο μου δεν παιζεται!

Tι γίνεται πια με αυτό το θέμα στο noiz?!?!?!?

Σώπα σώπα τελικά στις 200 σελίδες θα πάει ο Μάραθον ωδείο και θα αποφασίσει να παίζει xtreme grindcore. (όχι απαραίτητα christian)

τι θα ελεγες για ενα  vegeterian progressive cristian grindcore σχημα με εσενα lead και εμενα φροντ μαν γυμνο μονο με ενα μαρουλι να καλυπτει το επιμαχο σημειο??

Πλάκα πλάκα, την θεολόγο στο γυμνάσιο μας την λέγανε Καλτσίδου.

Μήπως είσαι Κομοτηναίος?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου