metallos Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 Αν είστε και κάπου κοντά σε μπαράκια βγάλτε το "Το βρώμικο" και μην επενδύσετε σε κτίριο, κουζίνες και σαχλαμάρες. Ένα καρότσι και μια γεννήτρια υπόθεση, συν ένα φορητό ψυγείο για νερά, αναψυκτικά και μπύρες... ::) Χαχαχχ ;Dκαλη φαση ;D :PΒασικα μου θυμησες το θεϊκο που ελεγε μικρο το ξαδερφακι μου.Οταν τον ρωταγες τι ηθελε να γινει απαντουσε καντινα ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPIROSKER Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 ο λιγδας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 ο λιγδας ο Κύριος Μπίχλας; © Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 4 σελίδες τώρα δεν έχω δει τη σωστή απάντηση: NOIZ Ψάρακλες! Να δίνει και royalties στον yameth! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPIROSKER Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 βαβουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 Σταση, Μυγδαλα My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 Σταση, Μυγδαλα +1000 Κάτσε έμπνευση, πες το το "Άτοπο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 882 = ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙΟΝ My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 882 = ΙΑΠΕΤΟΣ = ΕΛΛΗΝ = ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙΟΝ Σώπα, κράτα το "Στάση, Μύγδαλα" που ναι καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Imaginator Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 4 σελίδες τώρα δεν έχω δει τη σωστή απάντηση: NOIZ Ψάρακλες! Να δίνει και royalties στον yameth! το πιστευεις οτι το εχω σκεφτει...? νομιζα οτι μονο εγω θα ειχα ξεφυγει...χαχαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση