kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Μουσηκές γεύσεις LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Γιατί όχι Φορουμ? LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Έχει στα Ιλίσια μια στάση λεωφορείου, που λέγεται καφενείο και το καφενείο λέγεται η Στάση. Εγώ μια ζωή χαζό το έβρισκα. Ένας φίλος έχει σουβλατζίδικο που λέγεται... "Το σουβλατζίδικο". Όνομα δε μου ρχεται κάποια έμπνευση. Το Νοστρες έκατσε καλά πάντως ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 το σπουδαιότερο όνομα καταστήματος που εχω δει ποτε παντως ειναι ενα τσιπουραδικο στη χαλκιδικη που λεγεται... "γοργόνα ή πούλμαν" . (το "ή" είναι διαζευκτικό) . Θα δω αν εχω φωτο της ταμπελας. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bbas Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 οσεάνο (OseαnO) θα γινω νονος? τοτε ετοιμαζε κερασματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-BitCollector Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Τερψιποικιλοφαγείον Κολλάμε στο εύηχο όμως και είναι και σκουληκομερμηγκότρυπα Οπότε βάζεις υπότιτλο ΤουΠουΦου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 το σπουδαιότερο όνομα καταστήματος που εχω δει ποτε παντως ειναι ενα τσιπουραδικο στη χαλκιδικη που λεγεται... "γοργόνα ή πούλμαν" . (το "ή" είναι διαζευκτικό) . Θα δω αν εχω φωτο της ταμπελας. χα χα οταν το είχαμε δει γελάγαμε για καμια ώρα με τον kultura!!! ;D ;D Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Θα δω αν εχω φωτο της ταμπελας. (tada.wav) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallos Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Xελοου και απο εμενα φιλε :DΚαλες δουλειες να εχει το μαγαζι και να μου στειλεις και με πμ που εισαι να περασω οταν ανοιξεις :DΜερικα ονοματα θα μπορουσαν να ειναι: Αραλυκοι(επιτηδευμενο το υ ;D) Οινοπνευματοκατανυξη(το θεματακι με το ευηχο ειναι καπως :-\) Παυσιλυπον(ετσι θα το ελεγα αν εκανα μαγαζι :D) Ευθυμοκλιμον(αν και δεν ξερω κατα ποσο κολαει στο συνολο) Αν μου ερθει κατι αλλο θα το ποσταρω :DΚαλες δουλειες και παλι :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Imaginator Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Παίδες δινετε ρεστα...σας ευχαριστω ολους... το γοργονες και πουλμαν ειναι στο δευτερο ποδι στη χαλκιδικη και το εχω πετυχει κι εγω...θείκη εμπνευση... Το αραλυκοι τα σπαει.... το oseano ειναι ομορφο αλλα δεν θελει και θαλασσα? κερασμα εννοειται οτι δεν θα εχει μονο ο νονος.... επειδη θα δουλευουν μεσα και αλλα μελη της οικογενειας μου . το ''F A M I L I A'' πως ακουγεται?(λιγο μαφιοζικο??) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση