brougos7 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Δε καταλαβαινω τι προβλημα εχεις με τους φεγγαρολοφους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Δε καταλαβαινω τι προβλημα εχεις με τους φεγγαρολοφους? Βρε συ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ το μαγαζι να ονομαστει Μουνιλ'ς αν δεν προφερθει το h. Σα βλαχικη ονομασια γεννητικων οργανων. Ελεος. Ολα πρεπει να σας τα συλλαβισω?! My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brougos7 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Δεν υπαρχουν αγραμματοι, μονο προστυχα μυαλα κ δεν υπαρχει αλλά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Imaginator Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Να το βγαλω περι ανεμων και υδατων να τελειωνουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Βγάλτο κάτι τέλοσπάντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Βγάλτο "No name", να τελειώνουμε... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Imaginator Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Αμα αποφασισω δεν θα το πω για να συνεχιστουν οι εμπνευσεις...Εχω ριξει πολυ γελιο...Γιαυτα που προτεινα πιο πριν δεν ειπατε τιποτα ομως...τοσο χαλια ηταν? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Kαλα το θεμα εχει ξεφυγει... Επειδη κι εγω ομως εχω ψυχη , και θελω να συμμετεχω λιγο στο παιχνιδι , ας μου προτεινω καποια ονοματακια ... 1) σεφ & the spiti 2) zaman food 3) διαsτροφη 4)τα ατιθασα πιατα 5)με 'νου 6)διπορτο (εχει δυο εισοδους) Οσο για το θεμα της ταυτοτητας του μαγαζιου , προσπαθω οσο γινεται να ειναι το καθετι στην ωρα του..η 1) οχι. ποτε. Μοιαζει σα Γαμος και Νυφουλα, Καναπες και Σπιτι αυτα τα εντυπα για γυναικες... 2) zaman food. Ειναι διαστημικο, τυπου ξεπερασμενη ορολογια Σταρ Τρεκ: - Τhis zaman food is actually good, Kirk - Spok, you just rhymed - Thanks captain. Us Volkans don't do that often. Μονο αν η πελατεια σου ειναι κυριως Μινμπαρι και Κλιγκονς. 3) πολυ ουδετερο. 4) Με συγχωρεις κιολας,αλλα μετα απο οοοολα αυτα θες να το πεις τα Ατιθασα Πιατα? Πες το τουλαχιστον τα "Αχτυπητα Φιλετα" αφου ομως πρωτα ρωτησεις τον σουπερφανκ. 5) με'νου μου γινεται ευκολα "ξεφτιλισιμο" με μια αλλαγη ε σε ου εσκεμενα απο τους ανταγωνιστες,τυχαια απο τους θαμωνες. 6) διπορτο ειναι αντιστοιχο του Κωλεθρος. Καλυτερα κρατα το για την βραδινη επιχειρηση. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω πάντως ότι γενικά τα "έξυπνα" ονόματα είναι λίγο passé. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Imaginator Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 ;D ;D ;D ;D ;D ;D 1) οχι. ποτε. Μοιαζει σα Γαμος και Νυφουλα, Καναπες και Σπιτι αυτα τα εντυπα για γυναικες... 2) zaman food. Ειναι διαστημικο, τυπου ξεπερασμενη ορολογια Σταρ Τρεκ: - Τhis zaman food is actually good, Kirk - Spok, you just rhymed - Thanks captain. Us Volkans don't do that often. Μονο αν η πελατεια σου ειναι κυριως Μινμπαρι και Κλιγκονς. 3) πολυ ουδετερο. 4) Με συγχωρεις κιολας,αλλα μετα απο οοοολα αυτα θες να το πεις τα Ατιθασα Πιατα? Πες το τουλαχιστον τα "Αχτυπητα Φιλετα" αφου ομως πρωτα ρωτησεις τον σουπερφανκ. 5) με'νου μου γινεται ευκολα "ξεφτιλισιμο" με μια αλλαγη ε σε ου εσκεμενα απο τους ανταγωνιστες,τυχαια απο τους θαμωνες. 6) διπορτο ειναι αντιστοιχο του Κωλεθρος. Καλυτερα κρατα το για την βραδινη επιχειρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση