SpyrosCh Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Σταρση(π) Μυγδαλα ------------------- Τσιου μπακα (περδικες κυνηγι, με το κιλο, για πολυ καλοφαγαδες) Duck Veider (Ψητη, σκουρα παπια με πατατες -δλδ fries δλδ διπλο λογοπαιγνιο, δλδ τρελο γελιο-) Desert of the cones (επιδορπιο παγωτο χωνακι) May the frost be with you (παγωμενος φρεντο γρανιτα, για το πρωι που θα ειναι καφετερια) η May the flash be with you (στην τουαλετα, οδηγια για τους βιαστικους) Να συνεχίσω, μου επιτρέπετε.. Emperor Φάβαtin (Αυτοκρατορικό πιάτο Φάβας) Padme Αμυγδάλα (χορταστικό -yet elegant- επιδόρπιο με αμύγδαλα, σήμα κατατεθέν πλέον του μαγαζιού λόγω ονόματος) Obi zwan Kenobi (ορεκτικό με σαλαμάκι) Ταρτουίν (επιδόρπιο τάρτας - διπλό) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Να συνεχίσω, μου επιτρέπετε.. Emperor Φάβαtin (Αυτοκρατορικό πιάτο Φάβας) Padme Αμυγδάλα (χορταστικό -yet elegant- επιδόρπιο με αμύγδαλα, σήμα κατατεθέν πλέον του μαγαζιού λόγω ονόματος) Obi zwan Kenobi (ορεκτικό με σαλαμάκι) Ταρτουίν (επιδόρπιο τάρτας - διπλό) ΑρτουDipTo (σκορδοψωμακια για dip) My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 O Αγλέορας. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
G.K. Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Συνεχιζω... -Σταση του Συκα: Η σπεσιαλιτε του μαγαζιου. Επηρεασμενο απο την απεναντι σταση ενα δροσερο πιατο με συκα, μυγδαλα και μαριναρισμενο ψαρονεφρι. -Νοελ για μια βδομαδα. Θα το διαφημιζεις ως το αγαπημενο πιατο του εκκεντρικου Noel Gallagher με το οποιο πωρωθηκε τοσο πολυ που το παραγγελνε επι μια εβδομαδα. Η κοστολογηση θα ειναι η αναλογη (>12 ευρω) αλλα ουσιαστικα θα προκειται για ενα Chicken Burger με σως τεριγιακι. -Η σιωπη του ζαμπον. Ενα τοστακι με ζαμπον τυρι και μαγιονεζα. Θα σερβιρεται για πρωινο. -Spanish Hamlet. Η γνωστη μας ισπανικη ομελετα. Αντε ας βαλουμε ολοι το λιθαρακι μας. Στράαατα Stratούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Να συνεχίσω, μου επιτρέπετε.. Emperor Φάβαtin (Αυτοκρατορικό πιάτο Φάβας) Padme Αμυγδάλα (χορταστικό -yet elegant- επιδόρπιο με αμύγδαλα, σήμα κατατεθέν πλέον του μαγαζιού λόγω ονόματος) Obi zwan Kenobi (ορεκτικό με σαλαμάκι) Ταρτουίν (επιδόρπιο τάρτας - διπλό) Μπομπα Φετ (ο,τι λεει το ονομα. Σαντουιτσακια μπομπακια με φετα) My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Είμαι καθυστερημένος. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Είμαι καθυστερημένος. Όνομα ή πιάτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Για μένα λέω κύριε Μπίχλα, που οι άλλοι λένε πιάτα και εγώ ξέμεινα στο όνομα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Οι χορδές του superfunk (spaghetti al dente). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Czech Delight (Φτηνη απομιμηση του turkish Delight = μπακλαβας με απαραδεκτα υλικα) Γιοντελιν Γιογκουρτ (Ενα πολυ κα-ι-α-ι-α-ι-α-υτερο κεμπαπ με για-ι-α-ι-α-ουρτι) My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση