evris Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Νομίζω πάντως ότι γενικά τα "έξυπνα" ονόματα είναι λίγο passé. +1 Ακουγονται καπως σα ξεπερασμενος κολτουροαριστερισμος. (οπως και η μοδα του να λενε ολες τις κοπελες Αφροδιτη, Νεφελη, Αλκηστη και Δαναη η και παλαιοτερα Φιφη, Κικη, Λιλη, Τιτικα, Μιμικα, ...) My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 είναι λίγο passé. Ωραιότατο όνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Βγάλτο "No name", να τελειώνουμε... ΟΧΙ Από το πρώτο ποστ ήθελα να πω μόνο μη το βγάλεις εκείνο το βαρετό "No name".΄ Καλύτερα "Θαθελατομαγαζάκιτούνοόνομαναέχειαλλάτίποτακαλόδεμουκολλάειστηκλάβα". Στοιχίζει σαν πινακίδα αλλά είναι original. Δεν ξέρω με τις αποδείξεις τι μπορεί να γίνει Δεν είναι τόσο μεγάλο, μη σε τρομάζει. Ενα χωριό στην Ουαλία λέγεται Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch. Ειλικρινά ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Imaginator Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Ωραιότατο όνομα. Eγω ειχα σκεφτει το passage ή passagio μιας και ειναι περασμα αλλα μου φαινεται πως πρεπει να εχει ελληνικο ονομα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 'Αδιάφορο'. Σε εμένα τουλάχιστον θα φαινόταν αρκετά ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 +1 Ακουγονται καπως σα ξεπερασμενος κολτουροαριστερισμος. (οπως και η μοδα του να λενε ολες τις κοπελες Αφροδιτη, Νεφελη, Αλκηστη και Δαναη η και παλαιοτερα Φιφη, Κικη, Λιλη, Τιτικα, Μιμικα, ...) Ψψψψτ, για κάνε κουμάντο και άσε τα χαζά. Εχουμε συμφωνήσει αμφότεροι για τα παραπάνω ως προς το Νεφέλη. Τα υπόλοιπα, το τραβάς. Αντε. Βλάχο. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Ψψψψτ, για κάνε κουμάντο και άσε τα χαζά. Εχουμε συμφωνήσει αμφότεροι για τα παραπάνω ως προς το Νεφέλη. Τα υπόλοιπα, το τραβάς. Αντε. Βλάχο. Μη με λες Βλαχο. Χλοη λεγεται η μια. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 ΟΧΙ Φίλε Imaginator, άκουσε τον Ωντιοκωστάκη...και θα το κλείσεις γρήγορα. Όλες οι συμβουλές είναι ωραίες, όταν πληρώνει άλλος... Στοιχίζει σαν πινακίδα αλλά είναι original. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Δεν το βγάζεις ΠΙ.Α.Τ.Ο και όταν σε ρωτάνε αν σημαίνει κάτι θα αυτοσχεδιάζεις κάθε φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Imaginator Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον η αληθεια ειναι οτι οι προσδοκιες μου επιβεβαιωθηκαν για την εξελιξη του θεματος.Ημουν σιγουρος οτι θα ακουστουν εξυπνα , αστεια ,ευρηματικα και "νο'ι'ζ" ,ονοματα. Το θεμα ειναι οτι εγω που ξερω τα , "που και πως"(χμ....λες?) της περιοχης , κολλαω στο οτι δεν μπορω να βαλω ενα πολυ προχωρημενο ονομα στο μαγαζι...Πιστευω οτι θα δειχνει σνομπ και ακαιρο , ασχετα αν εμενα θα μου αρεσε...Δηλαδη αν ημουν σε ενα αλλο μερος λιγο πιο απροσωπο (εννοω οχι σε τοσο κλειστη κοινωνια) , δεν θα ειχα προβλημα να τολμησω να χρησιμοποιησω πολλα απο τα ονοματα που εχετε προτεινει... Με λιγα λογια και για να συμφωνησω , ισως παραψαχνουμε για κατι εξυπνο ....Ισως ενα σκετο ονομα που να συνδεεται με την κουζινα , οχι και τοσο σουρεαλιστικα ,να ειναι και το πιο καλο για την περιπτωση ... Παντως πραγματικα ευχαριστω για ολες τις προτασεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση