Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Classic vibe 50's:Απιστευτο οργανο αλλα.......πολυ βαρυ για καταστασεις λαιβ (γνωμη μου παντα) Ιφτίνου ίνε pine... Πόσο βαρύ είναι; Περισσότερο από ash; Νομίζω ότι δεν πρέπει να είναι βαρύτερο από ash... ΥΓ: Πάλι στις... ομορφιές το ρίξαμε ;D ;D ;D (με τα φσιτ- μπόινγκ που βλέπω) ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Ιφτίνου ίνε pine... Πόσο βαρύ είναι; Περισσότερο από ash; Νομίζω ότι δεν πρέπει να είναι βαρύτερο από ash... Το είπε κιθαρίστας. Πόσο σοβαρά μπορείς να το(ν) πάρεις; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Εpi thunderbιrd classic: ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και ΜΑΚΡΙΑ.Χαλια ποιοτητας μαγνητες και κλειδια Φοράει τους Gibson TB+. Αν έπεσες σε ελλατωματικούς μαγνήτες ή απλα δεν σου αρέσει ο ήχος των Gibson, πάσο. Ελπίζω βέβαια να εννοείς το καινούργιο neck-thru μοντέλο και όχι το παλιό bolt-on. Epiphone thunderbird pro IV μου:ΠΟΛΥ καλο οργανο για τα λεφτα του.Neck through και ωραιους active μαγνητες.Τα ηλεκτρικα του δεν καταλαβα ποτε να τα χειριστω αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια. ;D (Το εχω δωσει ηδη ομως :o ) Αυτό που μου αρέσει σε αυτό είναι το ότι ο προενισχυτής του δεν είναι καθόλου υπερβολικός, πριμομπάσο ολέ, όπως στα φτηνά active όργανα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2013 Φοράει τους Gibson TB+. Αν έπεσες σε ελλατωματικούς μαγνήτες ή απλα δεν σου αρέσει ο ήχος των Gibson, πάσο. Ελπίζω βέβαια να εννοείς το καινούργιο nek-thru μοντέλο και όχι το παλιό bolt-on. οχι,απλως δεν μου αρεσε ο ηχος.Σε σχεση με το pro IV.Για το neck through λεω Αυτό που μου αρέσει σε αυτό είναι το ότι ο προενισχυτής του δεν είναι καθόλου υπερβολΙκός, πριμομπάσο ολέ, όπως στα φτηνά active όργανα. Προσωπικα ενα μπασο δεν θελω να ειναι ουτε πολυ πριμαριστο αλλα ουτε και πολυ μπασατο.Γνωμη μου και καθαρα ακουστικη μου αποψη...... think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoner Jackass Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Classic vibe 50's:Απιστευτο οργανο αλλα.......πολυ βαρυ για καταστασεις λαιβ (γνωμη μου παντα) Τωρα για το hangstrom ειναι ή του υψους ή του βαθους.Απο πλευρας ηχου οπως θα ακουσες ειναι ΠΟΛΥ ωραιο και αρκετα versitile οργανο αλλα απο βαρος ::) ::) . Μην ανησυχείς για την μέση μου...από καιρό ακολουθώ σπαρτιατική αγωγή! 1.Warwick swamp ash 4κιλο 2.jazzmaster από parts...ash βόδι...αισθητά βαρύτερη!! :o Η αλήθεια είναι ότι παρασύρομαι από ιδιαίτερους ήχους και σχήματα...τσιμπάω χοίρους στο σακί χωρίς να ρωτώ για βάρη. Και μου το λέγε ένας δεινός ρεπόρτερ και bass sex symbol πάρε φένδερ να ξενοιάσεις ;D Epiphone thunderbird pro IV μου:ΠΟΛΥ καλο οργανο για τα λεφτα του.Neck through και ωραιους active μαγνητες.Τα ηλεκτρικα του δεν καταλαβα ποτε να τα χειριστω αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια. ;D (Το εχω δωσει ηδη ομως :o ) Ακούγεται εκπλητικό ...νομίζω όμως λίγο περισσότερο low end του θα θελε.Αυτό που μου την δίνει είναι ότι δεν μου αρέσει κανένα χρώμα από αυτά που κυκλοφορεί.Χάθηκε ένα κατάμαυρο;Όλα γιαλατζί είναι! Επαναστάτης χωρίς ΕΤ3 .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Ιφτίνου ίνε pine... Πόσο βαρύ είναι; Περισσότερο από ash; Νομίζω ότι δεν πρέπει να είναι βαρύτερο από ash... Το είπε κιθαρίστας. Πόσο σοβαρά μπορείς να το(ν) πάρεις; Ρε παιδια.....Δεν απαιτει η συγχρονη κοινωνια να ειναι οι μπασιστες Νταμαρια με κατι πλατες ΝΑΑΑΑΑΑΑ ;D.Υπαρχουν και πιο "τσιφλιδες" 8) Αρα οταν λεμε βαρυ ειναι βαρυ. Οχι περισσοτερο απο ash,δεν νομιζω οχι.Αλλα ειναι αρκετα think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Ρε παιδια.....Δεν απαιτει η συγχρονη κοινωνια να ειναι οι μπασιστες Νταμαρια με κατι πλατες ΝΑΑΑΑΑΑΑ Μιλάς για μένα ή τον ΠαϊΤέρρη ; Απλώς, όπως και να το κάνουμε, υπάρχει διαφορετική αντίληψη περί του "βαρύ" μεταξύ των δύο φυλών. Ειδικά άμα είσαι ζωσμένος μαζί του για 3-4 ώρες θα καταλάβεις την αύξουσα γεωμετρική πρόοδο που έχει το βάρος το μπάσου σε ένα live. Αν ήξερες πόσο πολύ μου αρέσουν τα Ibanez Musician η το P-bass του Dirnt.... Αλλά (τουλάχιστον όσον αφορά εμένα - και μάλλον και τον Παρτέρη) δεν είμαστε για πολύωρη και αεροβική και αναεροβική άσκηση ταυτοχρόνως. Υπάρχουν βέβαια μπασίστες που με κάτι τέτοια μπάσα καθαρίζουν ανάμεσα από τα δόντια τους. Και άλλοι ιδρώνουν που τα βλέπουν. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2013 Μιλάς για μένα ή τον ΠαϊΤέρρη ; Απλώς, όπως και να το κάνουμε, υπάρχει διαφορετική αντίληψη περί του "βαρύ" μεταξύ των δύο φυλών. Ειδικά άμα είσαι ζωσμένος μαζί του για 3-4 ώρες θα καταλάβεις την αύξουσα γεωμετρική πρόοδο που έχει το βάρος το μπάσου σε ένα live. Δεν ειμαι μπασιστας και το ξερεις.Αρα για μενα καθαρα το οποιοδηποτε ανω του μετριου θα μου φανει βουνο.Κρινω ομως και απο τον δικο μας τον μπασιστα αλλα και απο αλλους που εχω δει και συζητησει.Κατι τετοια μπασα σε μερικους απλως ΔΕΝ κανουν για λαιβ. Αν ήξερες πόσο πολύ μου αρέσουν τα Ibanez Musician η το P-bass του Dirnt.... Αλλά (τουλάχιστον όσον αφορά εμένα - και μάλλον και τον Παρτέρη) δεν είμαστε για πολύωρη και αεροβική και αναεροβική άσκηση ταυτοχρόνως. Αν μιλας για την ηλικια θα συμφωνησω. Υπάρχουν βέβαια μπασίστες που με κάτι τέτοια μπάσα καθαρίζουν ανάμεσα από τα δόντια τους. Και άλλοι ιδρώνουν που τα βλέπουν. Σαφως,και επαυξανω think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση