Suede Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται ενώ ξέρει να παίζει τόσο τίμια ντραμς, ανέχεται να έχει ντραμμερ την ανίκανη Meg στους Stripes. Η Alison Mosshart φοβερή, όπως άλλωστε είναι και στους Kills. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 ανέχεται να έχει ντραμμερ την ανίκανη Meg στους Stripes. Καταρχην ειναι η πρωην συζυγος του... ;D Κατα δευτερον ειναι οντως ΕΝΤΕΛΩΣ κουλη (αν και δεν χανει καθολου, ειναι βραχος) αλλα αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι που κανει τους W.S. αυτο που ειναι... Θυμαμαι σε μια συνεντευξη του Jack οταν τον ειχαν ρωτησει ακριβως αυτη την ερωτηση (τι θες εσυ τετοια μουσικαρα με την κουλη?) ειπε οτι ο Ντυλαν του ειχε πει: "Megan is the key man,you loose her,you loose everything"...ε,κατι ξερει ο παππους... ;D Δεν θα μπορουσα να φανταστω τους W.S με "καλο" ντραμμερ (& δοξα τω θεω ο Jack εχει στη διαθεση του πολλους μεγαλους ντραμμερ με κορυφαιο το τερας που παιζει στους Raconteurs) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 you loose her,you loose everything"...ε,κατι ξερει ο παππους... ;D ...και μετά από αυτό, τη χώρισε! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Οχι,το γκρουπ το εφτιαξαν ΑΦΟΥ χωρισαν. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vintager Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Τα παρελειπόμενα όσν αφορά την σχέση του White με την drummer των W.S. δεν τα ήξερα. Παρολαυτά εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν είναι καλή ή κουλή drummer. Δεν μπορώ να το κρίνω κιόλας καλά. Αλλά πιστεύω πως δεν έχει καμμία σημασία. Η μουσική ικανότητα δεν είναι αμελητέο στοιχείο σε έναν μουσικό αλλά δεν είναι και το πρωτεύων. Βασικά πράγματα είναι η μουσική επικοινωνία, το δέσιμο, η κοινή μουσική γλώσσα, η διάθεση να πειραματιστούνε και το πιο σημαντικό η δημιουργικότητα. Και νομίζω πως η Megg White έχει βασικό ρόλο στην σύνθεση και διαμόρφωση των κομματιών. Αυτό θέλει κανείς από έναν μουσικό πιστεύω όχι τεχνική αρτιότητα σε πρώτη φάση. Επίσης μην ξεχνάμε πως οι White Stripes κάνανε mainstream την μέχρι τότε κατα κύριο λόγο underground garage blues rock σκηνή στην Αμερική. Σε αυτή την μουσική η τεχνική αρτιότητα δεν είναι το πρώτο ζητούμενο. Ακόμα και o White δεν νομίζω πως έχει κάνει επιτυχία σαν βιρτουόζος κιθαρίστας, χωρίς να θεωρώ πως είναι κουλός το κάθε άλλο, αλλά με τις τρομερές συνθέσεις και ενορχηστρώσεις του. Σίγουρα πάντως δεν θεωρείται shred κιθαρίστας. Αυτά τα λίγα ;D Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Τα παρελειπόμενα όσν αφορά την σχέση του White με την drummer των W.S. δεν τα ήξερα. Celebrity gossip αγαπητέ vintager! Γενικά υπήρχε μια ολόκληρη ιστορία σχετικά με το αν ήταν αδέρφια ή ζευγάρι... Την οποία τεχνιέντως φυσικά καλλιέργησαν, no publicity is bad publicity Σχετικά με την κουλαμάρα, to each his own. Επιπλέον, εξαιτίας κάποιων μουσικών σαν τον Jack, οι πιτσιρικάδες ξεροσταλιάζουν χαλβαδιάζοντας ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ βιντατζοκιθάρες, αντί να έχουν ονειρώξεις με τερατουργήματα! Αισθητική αναβάθμιση! Εκτός απ'όλα τα άλλα δλδ. It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Επιπλέον, εξαιτίας κάποιων μουσικών σαν τον Jack, οι πιτσιρικάδες ξεροσταλιάζουν χαλβαδιάζοντας ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ βιντατζοκιθάρες, αντί να έχουν ονειρώξεις με τερατουργήματα! Αισθητική αναβάθμιση! Αυτο να λεγεται ;D ;D ;D +1111111 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vintager Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Ε νομίζω ότι από τα 80s και μετά οι κιθάρες τερατουργήματα χάνουν σε δημοτικότητα. Αν και δεν ξέρω ακριβώς με τι κιθάρες παίζει ο White τον έχω δει γενικά να παίζει με vintage κιθάρες σε surf στυλ. Ξέρει κανείς αν έχει καμμιά προτίμηση στις κιθάρες που χρησιμοποιεί; Δν νομίζω να τον έχω δει πάντως με lp,tele, strat. Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Δε νομίζω οτι έχουν χάσει σε δημοτικότητα, τουλάχιστον όχι στην Ελλάδα. Εννοώ ότι είναι πολυ ευκολότερο να βρεις ας πουμε μια τερατομεταλοκιθάρα , από μια Kay , ή μια Eastwood ή μια Harmony ( όλες αυτές έχουν reissues, που είναι απλά λαχταριστά!) It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Ξέρει κανείς αν έχει καμμιά προτίμηση στις κιθάρες που χρησιμοποιεί; Με τους White Stripes συνηθως με μια vintage Airline,με ολους τους αλλους με διαφορες GRETSCH. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση