matawan Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2009 Με τους White Stripes συνηθως με μια vintage Airline,με ολους τους αλλους με διαφορες GRETSCH. Αυτή με το μικρόφωνο, με το καλώδιο ηλεκτρικής σκούπας, Gretsch ειναι?? It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vintager Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 Όλες αυτές οι κιθάρες με μονούς είναι; Ξέρει κανείς από ενισχυτές τι του αρέσει; Πάντως έχει τρομερό ήχο ο λούστης! Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 Συχνά παίζει με έναν twin reverb silverface, αν θυμάμαι καλά. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 Αυτή με το μικρόφωνο, με το καλώδιο ηλεκτρικής σκούπας, Gretsch ειναι?? Ναι αλλα λίγο "πειραγμένη". Έχει και μερικές telecaster. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 Αυτή με το μικρόφωνο, με το καλώδιο ηλεκτρικής σκούπας, Gretsch ειναι?? ναι Όλες αυτές οι κιθάρες με μονούς είναι; οι Airline ναι,οι Gretsch οχι (φορανε ολες TV JONES Filtertones) Ξέρει κανείς από ενισχυτές τι του αρέσει; παλιους Fender Twin & Silvertone να και μια φωτο της πεταλιερας του λοιπες info εδω: http://www.musicplayer.com/article/jack-white-of/mar-05/4042 http://www.uberproaudio.com/content/view/118/38/ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vintager Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2009 Thanks για τις πληροφορίες! Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
CarpeOmnious Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2009 υστερα απο τα χαλια της συναυλιας των White Stripes δεν νομιζω ο Jack White να θελει να δει την Ελλαδα ουτε με τα κυαλια.... 1ον: το λαιβ των White Stripes εγινε κανονικα στη Σαλονικη και ειναι πλεον απο τα πιο ιστορικα λαιβ που εχω δει ποτε! Με διαφορα η μεγαλυτερη μπαντα στο πλανητη τοτε! Τωρα για Dead Weather δε λεω, καλοι ειναι, παραγωγη καταπληκτικη, αλλα ρε παιδια, τα τραγουδια τους ειναι "λιγα", δυστυχως. Δεν αρκει το attitude και ο εκπληκτικος ηχος, χρειαζετε μεγαλυτερη προσοχη στο πρωτογενες υλικο. Τα τραγουδια ειναι λιγο βαρετα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Δεν ηξερα για αυτο το δισκο, οποτε ευχαριστω τον Vintager που μου τον εμαθε :) Αναμφισβητητα απο τους καλυτερους δισκους των τελευταιων ετων, αληθινη αλητεια για ολα τα γουστα. Παντως παρατηρησα κατι το οποιο μου κανει εντυπωση και δεν εχω δει να το αναφερει κανεις για τον ηχο και το στυλ του White : αν αυτος ο δισκος ειχε βγει το 1999 , θα ελεγα οτι ο Morello και o White πρεπει να συναντηθουν σε μια αλανα για να λυσουν τις διαφορες τους ;D (whammy + tremolo + καθαρά Moρελλική αλητεια ειναι αυτος ο ηχος). Δεν υποτιμω την αυθεντικότητα του, αλλα οπως ειπα μου κανει εντυπωση που ολοι πινουν νερο στο ονομα του White χωρις να αναφερουν τον Morello. Και νομιζω η ομοιοτητα (οχι η συγκριση μεταξυ τους) ειναι προφανης https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vintager Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Δεν ηξερα για αυτο το δισκο, οποτε ευχαριστω τον Vintager που μου τον εμαθε :) Αναμφισβητητα απο τους καλυτερους δισκους των τελευταιων ετων, αληθινη αλητεια για ολα τα γουστα. Παντως παρατηρησα κατι το οποιο μου κανει εντυπωση και δεν εχω δει να το αναφερει κανεις για τον ηχο και το στυλ του White : αν αυτος ο δισκος ειχε βγει το 1999 , θα ελεγα οτι ο Morello και o White πρεπει να συναντηθουν σε μια αλανα για να λυσουν τις διαφορες τους ;D (whammy + tremolo + καθαρά Moρελλική αλητεια ειναι αυτος ο ηχος). Δεν υποτιμω την αυθεντικότητα του, αλλα οπως ειπα μου κανει εντυπωση που ολοι πινουν νερο στο ονομα του White χωρις να αναφερουν τον Morello. Και νομιζω η ομοιοτητα (οχι η συγκριση μεταξυ τους) ειναι προφανης Σε ευχαριστώ blue για τα καλά σου λόγια. Όσον αφορά την επιροή του Mporelo στο παίξιμο του White δεν ξέρω αν ίσχύει. Σε αυτόν τον δίσκο παίζει ελάχιστά κιθάρα. Είναι αλήθεια πως σε κανα δυο κομμάτια υπάρχει επριρροή από Ratm αλλλά πιστεύω κυρίως στο attitude της ενορχήστρωσης. Βέβαια μπορεί να ισχύει αυτό που λες γτ δεν είμαι τόσο καλός να αποδικωποιώ τον ήχο κάποιου και να ξέρω τι εφφέ χρησιμοποιεί, να μην ξέρω τόσο καλά το παίξιμο του Morello και να έχω τυφλωθεί από τον θαυμασμο που τρέφω στον White. :P Παρολαυτά ότι και να ισχύει ο White μπορεί να ενσωματώσει πολλά παιξίματα από αλλους κιθαρίστες και να τα ξαναπαρουσιάσει στο κοινό με το δικό του στυλ. Όσον αφορά τον Morello απλά τρομερος κιθαρίστας! Ποιος λες να νίκαγε στην αλάνα; Εγώ ποντάρω στον Μορελο. Ποιο αλητεία ο τύπος! Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2009 αν αυτος ο δισκος ειχε βγει το 1999 , θα ελεγα οτι ο Morello και o White πρεπει να συναντηθουν σε μια αλανα για να λυσουν τις διαφορες τους Grin (whammy + tremolo + καθαρά Moρελλική αλητεια ειναι αυτος ο ηχος). Μα στο δισκο ΔΕΝ παιζει κιθαρα ο White (του οποιου το στυλ ουδεμια σχεση εχει με του Μορελλο) αλλα ο κιθαροκιμπορντιστας ;D αυτων εδω http://www.fromthebasement.tv/artists/Queens_of_The_Stone_Age/performances/monsters-in-the-parasol www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση