marathon Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Ξέφυγε...πάνε οι Strat, Tele style...μ αρέσει, πάνε και τα κουρδισμένα ξύλα...δεν σκάς πιά! http://www.rockinger.com/index.php?cat=WG926&lang=ENG&product=RG021 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Fugly! Και αυτο ερχεται απο οπαδο των περιεργων σχηματων. Οι αισθητικες μου ενστασεις εχουν να κανουν κυριως με τη γεφυρα και ειδικα με το ας-το-κανουμε-ακομα-πιο-ασχημο-και-απο-της-ovation-βαζοντας-ενα-λουκουμα-στη-κορυφη headstock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Σαν κάτι να θυμίζει. Γιατί άραγε 1345,00 EUR ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 και ειδικα με το ας-το-κανουμε-ακομα-πιο-ασχημο-και-απο-της-ovation-βαζοντας-ενα-λουκουμα-στη-κορυφη. Αυτό ναι και εμένα δεν μου αρέσει. Η γέφυρα όμως με αρέσει. Αυτό που μου φαίνεται ενδιαφέρον είναι ότι κάτι τέτοια projects (που κάνουν κιόλας 1300 ευρώ) δεν σκάνε για "παραδοσιακές" δομές...ξύλα, λούστρα και κοντινές φιλολογίες Σαν κάτι να θυμίζει. Αυτή μάλλον http://www.gusguitars.com/product.php?model_id=1 Έχεις δίκαιο, περισσότερο τη Yamaha θυμίζει Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Η γέφυρα όμως με αρέσει. Διορθωσις: αναφερομουν στο tailpiece με το κοψιμο σαυρας η τι διαολο ειναι. Η γεφυρα ως γεφυρα δε με χαλαει καθολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση