Superfunk Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Οι υπόλοιποι ρε παιδιά αφήσατε την πανέμορφη επαρχία και ήρθατε εδώ? φαινεται εχεις να πας ΠΟΛΥ καιρο στην....επαρχια... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 φαινεται εχεις να πας ΠΟΛΥ καιρο στην....επαρχια... ;D Eγώ θεωρούμαι επαρχία? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Σιγα μην ειναι επαρχια ο Μαραθωνας......κομματι της Αθηνας ειναι (καμμενο κομματι αλλα κομματι παντως :'(). www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Η Αθήνα πλέον φτάνει μέχρι σχηματάρι, τι να λέμε. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Marathon είσαι από τους τυχερούς... μην το συζητάς... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Δεν είναι θέμα τύχης αλλά απόφασης. Το 93 αποφάσισα να την κάνω με πλάγια πηδηματάκια από την Αθήνα. Το 2004 τελείωσαν και τα (όποια) προβλήματα μου μετακίνησης Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Μπράβο, κατά τη γνώμη μου έκανες σωστή κίνηση... Εμένα πάλι ίσως με σώσει ότι η τύχη με έσπρωξε προς Μεσόγεια...Και πάλι όμως δουλέυω στο κέντρο σχεδόν άρα βράστα.. 8) Για τον φίλο πάντως τον Superfunk, δεν καταλαβαίνω τι έχει η επαρχία? Προφανώς έχω πάει τελευταία.. Βλέπει κάτι άσχημο που δεν βλέπω? ;) ;) Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Για τον φίλο πάντως τον Superfunk, δεν καταλαβαίνω τι έχει η επαρχία? Προφανώς έχω πάει τελευταία.. Βλέπει κάτι άσχημο που δεν βλέπω? ;) ;) Θα σου πω εγώ τι έχει. Έχει γεμίσει αυτοκίνητα εξίσου με την Αθήνα. Έχει σαφώς λιγότερα πράγματα να κάνεις από ότι στην Αθήνα και είναι γεμάτη με την κλασσική μικροεπαρχιωτική μικροκοινωνία που δεν παλεύεται. Η άλλη μόνιμη κατοικία μου είναι στη Ρόδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 και είναι γεμάτη με την κλασσική μικροεπαρχιωτική μικροκοινωνία που δεν παλεύεται. Ενώ στην Αθήνα ξέρεις ποιόν έχεις γείτονα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Ενώ στην Αθήνα ξέρεις ποιόν έχεις γείτονα... Όχι εδώ στην Αθήνα δε ξέρεις (προσωπικά ξέρω και είναι μια χαρά) αλλά δε σε νοιάζει κιόλας. Ποτέ δεν κατάλαβα τι το καλό βρίσκει ο κόσμος στο να χαιρετάει τους γείτονες και πιάνει κουβέντα με το φούρναρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση