Προς το περιεχόμενο

Aπήχηση των Kiss vs. απήχηση των U2 στην Ελλάδα

Stinky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλέ μου Stinky, μη φρικάρεις με το πως εξελίσετε ένα θέμα.

Είναι σαν τις συζητήσεις του καφέ σε μία καφετέρια, όπου ξεκινάμε να μιλάμε για μπακάληδες και μπρόκολα και μετά καταλήγουμε σε αεροναυπηγηκή ;D.

Τα θέματα εδώ είναι καλό μερικές φορές που εξελήσονται έτσι γιατί πιάνονται σφαιρικά και γενικότερα και όχι με ένα απλό, ναι έπρεπε να είναι έτσι, όχι έπρεπε να είναι αλλιώς.

Εξάλλου με αυτή την εξέλιξη έχεις το περιθώριο να καταλάβεις και το "γιατί", πιο ανλυτικά σε αυτό που ρώτησες.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 120
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Πάντως αν ισχύει με το εισιτήριο Kiss (που εννοείται έχω κρατήσει) πέστε μου να πάω στο ΑΒ να μου κόψουν κάτι γιατί έχουν πέσει αφραγκιές.

Πρόσεξε το αυτό, ειδικά αν ο συνομιλητής σου δεν έχει διάθεση για διάλογο, αλλά για ισοπεδωτική παράθεση των απόψεών του, και δεν έχει και αίσθηση χιούμορ.

Είναι διαφορετικό στυλ. Πιο νέος κ ο Μπόνο που είχε κ λίγο μαλλί είχε φάση. Τώρα πολύ trendy στυλάκι. Κ αυτά τα γυαλιά. Κάτι πρέπει να κάνει δε ξέρω...

Κλασική, βαρετή, πολιτικώς ορθή και ευαίσθητη παρέμβαση από τη Βασίλισσα του χιούμορ Κακία...

YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith

Σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου-πραγματικά!

Ο συνομιλητής στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει δηλώσει την διάθεσή του για διάλογο στο συγκεκριμένο φόρουμ. Βέβαια πολλές φορές ότι η έννοια του διαλόγου δεν είναι κοινή για όλους.

Γενικώς θέλω να πιστεύω ότι εδώ μπορούν να γίνουν συζητήσεις μέσω των οποίων θα μάθουμε όλοι από κάτι και προσπαθώ (κάποιες φορές λίγο παραπάνω) να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν μπαίνω μόνο για λόγους GAS και λιγότερο για να διαβάσω χιουμοριστικά comments. Βέβαια, αυτό είναι μια καθαρά προσωπική άποψη και δεν θέλω να εννοηθεί ως υπαινιγμός προς τη φύση του forum (άλλωστε, δεν θα μουν εδώ εαν ήταν έτσι).

Φίλε relayer, από αυτά που έγραψες και ίσως από τον τόνο σου διέκρινα ότι έκανες μια σύγκριση μεταξύ των δύο. Εαν το αρνείσαι λοιπόν και το κατάλαβα τόσο λάθος, mea culpa. Άλλωστε δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε! Α, και ευχαριστώ για το compliment!

(βέβαια, με έχεις δει, αλλά δεν πιστεύω ότι βασίζεις σε αυτό το σχόλιο ;D )

Να σαι καλά φίλε μου για το διάλογο έχεις τόσο δίκιο για το ότι η έννοια του διαλόγου δεν είναι κοινή για όλους... Για κάποιες είναι ανύπαρκτη...

Έτσι είμαι εγώ ξενέρωτη.

Κι εγώ ακοινώνητος, φανατικός και με παντελή (και ίσως περικλή) έλλειψη της΄αίσθησης του χιούμορ...

μπορει να διαγραφει το θεμα? Ετσι απλα?

Καπου στους κανονισμους λεει οτι απαγορευεται να γραφεις και να προσβαλεις προτιμισεις καποιου αλλου.

Αλλα μαλλον εδω οι κανονες λειτουργουν μονο οταν γουσταρουν οι μοντς. Να διαγραψουμε καμια αγγελια γιατι εχει μεσα φωτο, γιατι εχει κεφαλαια, να σβησουμε κανα ποστ γιατι εχει μεσα την λεξη "mlk"

Τελος παντων αποχωρω. Θα μπαινω να χαζευω καμια αγγελια και αυτο ηταν. Αυτο το φορουμ ειναι μαλλον για να τσαταρουν οι μοντς μεταξυ τους

Sickly-sweet, pink, and not for everybody

Offtopic: Bρήκα μυγάκι μέσα σε CD των U2 που αγόρασα σήμερα. Το μυγάκι ζει ακόμα. Τι θα κάνατε στη θέση μου;

Ρε στο Achtung Baby ήταν; Έχει και μένα.

PLEASE Μη σβήσετε το θέμα. Είναι hall of fame material.

μπορει να διαγραφει το θεμα? Ετσι απλα?

Καπου στους κανονισμους λεει οτι απαγορευεται να γραφεις και να προσβαλεις προτιμισεις καποιου αλλου.

Δεν είδα πουθενά να στη λέει κανείς που σου αρέσουν οι Kiss όμως, έτσι δεν είναι??

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου