Shelter Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 παλιό candy apple με cream guard Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Κανένα sonic blue σου αρέσει? Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 με προλαβε ο προλαλησαντας εχω και γω ενα θεματακι με το candy apple red με διπλο binding στις τελε Δεν είναι CAR.... δες του shelter... αυτή που πόσταρα ειναι Fiesta Red! Και χωρίς binding φαίνεται ωραία! Αν φέρω το χρώμα μπορεί να μου βάψει και εμένα ένα σώμα ο φίλος μάστορας; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Κανένα sonic blue σου αρέσει? ναι.συμπαθεστατο χρωματακι αλλα μου κανει λιγο παιδικο?? Δεν είναι CAR.... δες του shelter... αυτή που πόσταρα ειναι Fiesta Red! Και χωρίς binding φαίνεται ωραία! Αν φέρω το χρώμα μπορεί να μου βάψει και εμένα ένα σώμα ο φίλος μάστορας; ;D αν εισαι θεσ/νικη no prob ;) papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Πάντως εγώ θα κοιτούσα και τα χρωματολόγια vintage αυτοκινήτων...!!! ;) Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 αν εισαι θεσ/νικη no prob ;) Αν είναι χωρίς χρέωση, Θεσ/νίκη είμαι! ναι.συμπαθεστατο χρωματακι αλλα μου κανει λιγο παιδικο?? Ε, όχι και παιδικό!? Πάντως εγώ θα κοιτούσα και τα χρωματολόγια vintage αυτοκινήτων...!!! ;) Vintage είναι αυτά και δυσεύρετα χρώματα! Ξέρεις τι τράβηξα να βρω Fiesta Red nitro? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Πάντως εγώ θα κοιτούσα και τα χρωματολόγια vintage αυτοκινήτων...!!! ;) Πολύ σωστός ο παίκτης ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Πάντως εγώ θα κοιτούσα και τα χρωματολόγια vintage αυτοκινήτων...!!! ;) και μιας που θα το βαψει φιλος με συνεργειο που βαφει αυτοκινητα....λες? θα ψαχτει στο google papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 You got it... 8) Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση