Pit1991 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Θα σας πω τον πονο μ. Τα νυχια μ επι δυο μηνες να εχω αφισει να μεγαλοσουν και δεν προεξεχουν ομος,τι να κανω; Υπαρχει κανενα φαρμακο για νυχια να βοηθαει την κατασταση; ΚΑΜΟΙΑ ΛΥΣΗ;(εκτος απο το να σταματισω να παιζω με δαχτιλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 δυο μηνες και δεν προεξεχουν?! αμα τα αφησω εγω δυο μηνες θα κανουν και για κατσαβιδι μετα! Μηπως εχεις καποιο προβλημα εχεις συμβουλευτει καποιο γιατρο?! Υπαρχει περιπτωση να κανεις καποια εργασια που να τα ''τρωει''? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZIKO Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 μηπως τα τρως στον υπνο σου ? Tone is in the ear of the beholder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wargasm Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 κολα ψεφτικα... ;D Και οταν πας στη μανικουριστρα ριξε και ενα μανικουρ... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Μηπως εχεις καποιο προβλημα εχεις συμβουλευτει καποιο γιατρο?! +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wacko Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 η αληθεια ειναι οτι σε 2 μηνες θα επρεπε να εισαι μακρινος ξαδελφος του wolverine :o ;D περα απο την πλακα οταν επαιζα κλασσικη και αφηνα νυχια στο δεξι μεσα σε 2-2,5 βδομαδες ειχα ικανοποιητικα νυχια για να παιξω ετσι και αλλιως δεν χρειαζεται και κανα τρελλο μηκος.Η ελλειψη ασβεστιου ισως ειναι ενας ανασταλτικος παραγοντας στην αναπτυξη των νυχιων...χωρις βεβαια να ειμαι και γιατρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Δες κι κανεν βιβλίου κλασικής για του σουστό μηκς που πρεπ να χει του νύχ σ. Διν πρεπ ναν κι τοσ μεγάλ. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koraxprs Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Άμα τα έτρωγες τα νύχια σου και και τα είχες "συρρικνώσει" (μεγάλη αηδία) τότε όντως θα κάνουν (λίγο?) καιρό να επανέλθουν σε κανονικό μήκος και μετά θα αρχίσουν να "προεξέχουν". Αλλιώς όπως είπε και κάποιος σε 2.5-3 βδομάδες είσαι έτοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFMAISTER Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=om-FjSHzQlE&feature=related περα απο την πλακα...ειναι λιγακι αφυσικο το να αφησεις νυχια για 2 μηνες κ να μην προεξεχουν...εκτος αν η "προεξοχη" ειναι παρα πανω απο 5 εκατοστα... :P ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Εγω τα τρωω καθε μερα, πραγμα που σημαινει οτι για να χω αρκετη ποσοτητα για να χορταινω καθε μερα ενα φυσιολογικο νυχι μεγαλωνει γρηγορα. Δλδ σε 2 μηνες θα πρεπει να ταιζει στρατοπαιδο... Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση