Προς το περιεχόμενο

Free samples απο παραδοσιακα κρουστα

ex-freemindgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα samples ειναι στα 44.1Khz/16bit. Τα εχω ηχογραφησει με ενα C3000B της AKG και ενα C1000S ( σε ορισμενα μονο απο τα samples ). Εκτος απο το compression, εχω προσθεσει και ελαχιστο reverb για λιγο ογκο. Τα samples ειναι χωρισμενα σε 4 παραδοσιακα κρουστα, που πιστευω οτι χρησιμοποιουνται με μεγαλη συχνοτητα απο ολα τα ειδη μουσικης που εχουν σχεση με παραδοσιακα κρουστα ( απο σκυλαδικο μεχρι ethnic :roll: ). Τα ειχα ηχογραφησει για τη μουσικη μιας θεατρικης παραστασης που ετοιμαζα, και επειδη ως κλασσικος Ελληνας βαριομουν να περναω σε καθε κομματι συνεχως τα κρουστα με το χερι ( ξερω ξερω, ειμαι μεγαλο ρεμαλι ), αποφασισα να περασω αρκετα χτυπηματα και στη συνεχεια μεσω του Redrum στο Reason, να τα περναω σε μορφη λουπας ( πρεπει να παραδεχτω πως η δουλεια εγινε πιο ευκολα ετσι, μιας και δεν ειμαι και καλος στα κρουστα ).

Ολα μαζι θα τα βρειτε εδω:

http://rapidshare.de/files/35329503/Krousta.zip.html

Το zip περιλαμβανει

Ηπειρωτικο ντεφι

Περιλαμβανει 6 χτυπηματα μεσα στα οποια ειναι και 'τριξιματα" με ζιλιες και καταληξεις.

Νταϊρες

Περιλαμβανει 5 χτυπηματα, μεσα στα οποια ειναι και "ξυσιμο" στην επιφανεια του δερματος. Προσοχη, δεν προκειται για μπεντιρ, αλλα για νταϊρε χωρις ζίλιες.

Πολιτικο Ντεφι

Περιλαμβανει 6 χτυπηματα, τα οποια διαχωριζονται σε χτυπηματα με εντονη την παρουσια των ζιλίων και σε χτυπηματα με "κρατημενες" ζηλιες.

Τουμπερλεκι Τουρκικο

Περιλαμβανει 2 χτυπηματα μονο. Προκειται για τουμπερλεκι τουρκικο. Δεν εχει καμια διαφορα με το αραβικο, εκτος του οτι εχει πιο "πηχτο" ηχο και δεν παιζεται με χτυπημα με ολη την παλαμη και τα ακροδαχτυλα. Παντως, αν το χρησιμοποιησετε, κανεις δεν θα καταλαβει την διαφορα.

Προσοχη

Τα δειγματα αυτα παραχωρουνται δωρεαν, που σημαινει οτι μπορειτε να τα χρησιμοποιησετε οπως θελετε ( ακομα και για δουλειες που προοριζονται για πωληση..και τιμη μου θα ηταν ), ομως δεν μπορειτε να τα πουλησετε ως αυτονομα samples. Επισης, να τονισω πως δεν προκειται για λουπες, αλλα για ηχητικα samples ( δηλαδη μην περιμενει καποιος να ειναι κομμενα αρχεια ρυθμου ή .rex .rex2 )

Ελπιζω να τα χαρειτε, οσο τα χαιρομαι εγω ( και να τα κατεβασετε οσο πιο γρηγορα μπορειτε, γιατι προκειται για free server εκει που τα εχω ανεβασει, και συμφωνα με το site, αμα περασουν 30 μερες, χωρις καποιος να τα κατεβασει, τοτε διαγραφονται απο τον server )

Αν υπαρχει καποιο προβλημα τοτε στειλτε κανα email στο:

[email protected]

Ευχαριστω για την υπομονη σας που διαβασατε ολα τα παραπανω :roll:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστούμε τον freemind. Είσαι πολύ-πολύ ωραίος.

Υ.Γ. : Και η μουσική για την θεατρική παράσταση, της οποίας δείγμα μας έβαλες, αξίζει να ακουστεί και από τα υπόλοιπα μέλη.

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 11 μήνες αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου