studio54GR Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Λέτε να πάω κι εγώ στο πατρικό μου να ξηλώσω την μαόνινη σκάλα? με τρία σκαλία βγάζεις 2 σώματα χαλαρά..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Λέτε να πάω κι εγώ στο πατρικό μου να ξηλώσω την μαόνινη σκάλα? με τρία σκαλία βγάζεις 2 σώματα χαλαρά..... Αφου μαονιες δεν εχουμε ρε studio στην Ελλαδα. Με εισαγομενο ξυλο (μαονι Ινδονησιας, Ονδουρας κλπ) δεν θα βγαλεις ντοπια κιθαρα που να εχει στο DNA της τα Βολιωτικα. Θα σου βγει σεκτερ το καρπουζι. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Λες ε??? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 και γιατι παρακαλώ να μη βγει σεκτερ? τι εχουν οι σεκτερ κυριος? a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 και γιατι παρακαλώ να μη βγει σεκτερ? τι εχουν οι σεκτερ κυριος? Οντως. Για διακοσμητικο ρολοι απο σκαλοπατι η παγκο ΙΚΕΑ καλες θα ειναι και αυτες. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 Κάνα νέο από το project; :) ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση