Προς το περιεχόμενο

Κατασκευή ραδιοφωνικού στούντιο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ναι, οποιαδήποτε κονσόλα έχει Phantom Power μπορεί να δεχτεί πυκνωτικό μικρόφωνο όπως το C-1 ή άλλο.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το οτι προτείνω behringer είναι καθαρά ενδεικτικό, υπάρχουν και άλλες εταιρίες που βγάζουν τα ίδια κονσολάκια (φασόν Grin) με άλλο ταμπελάκι Grin Grin και προφανός με καλύτερο ήχο.

Αν κάνεις μία βόλτα σε μαγαζιά ή sites θα δεις πόσες "ίδιες" κονσόλες υπάρχουν με μόνες εξωτερικές διαφορές, τα knobs, το χρώμα και τα ταμπελάκια.

Απο μέσα είναι κατά 60-70% ίδια με τις διαφορές να παίζουν στην ποιότητα των υλικών, όπου και διαμορφώνουν την τιμή.

Για παράδειγμα δες κονσόλες της Tapco, Behringer, Phonic, T.Bone(thomann) και σύγκρινε.

από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα  ::)

I am chasomeritus and Goal Keeper

• Administrator

να ρωτήσω κι εγώ γιατί το χα πάντα απορία:

στο ραδιόφωνο όταν έχει μουσική ("χαλί") και μιλάει και ο άνθρωπος πώς ανεβοκατεβαίνουν οι εντάσεις; το κάνει αυτός που μιλάει; γίνεται αυτόματα; ο ηχολήπτης δε νομίζω να προλαβαίνει, ε;

Στα επαγγελματικά ραδιόφωνα η μουσική χαμηλώνει και ρυθμίζεται ανάλογα απο το δικο της fader όταν ανοίγει το μικρόφωνο. (Χεροκάμωτα δηλαδή).

Κάποιες εποχές υπήρξαν υλοποιήσεις με κυκλώματα ducking όπου όταν λειτουργούσε το μικρόφωνο, ένας expander χαμήλωνε το οποιοδήποτε σήμα ήταν στον αέρα (κατι σαν αυτο που λέει ο WilliamSats). Το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν πάντα το επιθυμητό και το σύστημα αυτό δεν χρησιμοποιείται.

Live and let Live.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Στα επαγγελματικά ραδιόφωνα η μουσική χαμηλώνει και ρυθμίζεται ανάλογα απο το δικο της fader όταν ανοίγει το μικρόφωνο. (Χεροκάμωτα δηλαδή).

Κάποιες εποχές υπήρξαν υλοποιήσεις με κυκλώματα ducking όπου όταν λειτουργούσε το μικρόφωνο, ένας expander χαμήλωνε το οποιοδήποτε σήμα ήταν στον αέρα (κατι σαν αυτο που λέει ο WilliamSats). Το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν πάντα το επιθυμητό και το σύστημα αυτό δεν χρησιμοποιείται.

είχα ξεχάσει την ερώτηση κ τώρα είδα τις απαντήσεις :)

και το χεροκάμωτο το κάνει ο ηχολήπτης; αυτός που μιλάει; λίγο δύσκολο μου ακούγεται για μεσημεριανό μαγκαζίνο  :-\

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

ένας expander χαμήλωνε το οποιοδήποτε σήμα ήταν στον αέρα

Νομιζω η μεταφραση της λεξης expander σημαινει το αντιθετο απο το αποτελεσμα που περγραφεις.

Ti expander ειναι αυτος?

...γιατι εγω νομιζα, ισως λανθασμενα μεχρι τωρα, οτι αυτο που λες γινοταν με τη χρηση του sidechain στον compressor

Ειμαι παντα ανοικτος σε νεα γνωση

:)

Αποστολης

www.odeon-mastering.com

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου