Axel Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2005 μιας και εχουν γινει αρκετες συζητησεις για διπλοπεταλα,ετσι για να γινεται κουβεντα απο ταχυτητες στα ποδια τι πιανουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2005 Μάρτυς μου ο θεός, ποτέ δεν θα καταλάβω τους κιθαρίστες... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 αν καταλαβα καλα το παλικαρι ειναι drummer!! προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 αν καταλαβα καλα το παλικαρι ειναι drummer!! Λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι γράφει στην ενότητα drums and percussion και αναφέρεται και σε διπλοπέταλα,μάλλον σωστά κατάλαβες! :D Είπαμε ότι οι κιθαρίστες είμαστε λίγο περίεργοι,αλλά δε νομίζω να παίζουμε κιθάρα με διπλοπέταλο...Κάποιος είναι αφηρημένος... :D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Axel Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 καλα στο τελος θα καταληξει το θεμα οπως και αυτο τησ τεχνικης που ξεκινησε στην στυλη των ντραμς και κατεληξε με συζητησεις γαι πληκτρα και παρτιτουρες χεχεχεχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 Για να μην ξεφύγει λοιπόν το θέμα, εγώ παίζω εξάηχα 16ων στα 240 bpm, και σε καλή μέρα μπορεί και 32α. Ωπ, sorry μια στιγμή γιατί μπερδεύτηκα... Δεν είμαι σίγουρος αν το κάνω εγώ αυτό ή ο Donati. Κάτσε να με ξαναμετρήσω... Λοιπόν, βάζω το μετρονόμο στο 40, ξεκινάω με τέταρτα, και επανέρχομαι σε λίγο με το σκορ... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 Κάποιος είναι αφηρημένος... :D Πράγματι, με μπέρδεψε το ψευδόνυμο και ο ισχυρισμός ότι έχουμε ξανασυζητήσει για αυτό το θέμα. Mea culpa. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2005 ...Να πω και την κακια του πληκτρα???Μια φορα συνεργαστηκαμε με speed metal drumer, σε συγκροτημα που επαιζε hard rock/classic metal και ακομα το παλευουμε να πεσει στα 120...:P Παιξτε γρηγορα,ομως να θυμαστε οτι η μελετη τζαζ, swing, και συναφη ειδων,θα τελειοποιησει τη τεχνικη και την αισθηση σας στα drums και οχι η βαβουρα των διπεταλων:P ( περιμενω παλουκωμα και φωτια.. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Octapus Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2005 ωραια ολα αυτα....και ομως η σωστη ασκηση ειναι στις πιο αργες ταχυτητες καθως στις πιο γρηγορες δυσκολα θα ακουστει το λαθος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2005 Σωστά! Γι' αυτό κι εγώ ξεκίνησα από το 40, όπου σημειωτέον - αν έχω ζεσταθεί καλά - παίζω πλέον και όγδοα! Μαλιστα, καλά διαβάσατε, όγδοα στα 40 bpm! Με αυτό το ρυθμό πιστεύω ότι σε μια πενταετία, άντε δεκαετία το πολύ, θα παίζω blasts με χαρακτηριστική άνεση. Τρέμετε Donati και Lang! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση