Προς το περιεχόμενο

Καρτα Ηχου Creative. Να την πετάξω;

StefanosK27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υ.Γ. Μανο μεχρι να μας δωσεις ενα link που να δουλευει (οχι οτι προκειται) βγαλε επιτελους το σκασμο.

Παρακαλώ να χρησιμοποιείτε πιο κόσμιες εκφράσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Ρε δεν την παλευετε μία και επειδη δεν την παλεύω μια και γω θα σχολιάσω.

1ον ξεχνάτε πιο είναι το θέμα και αυτο είναι το παιδί παίζει μέσω υπολογιστή ουτε ενισχυτη ουτε τιποτα,Οπότε χωρις να πετάξει την καρτούλα του απλά με ενα pod η με ένα guitar rig 4 κάνει τη δουλειά του μια χαρά.Εγω έχω μια καρτούλα audigy 2 platinum που έχει ξεμείνει στο pc απο παλια και οταν θέλω κάτι γρηγορο βάχω την κιθαρα στο line in 2,αυτο με το μεγάλο καρφί, ανοιγω το guitar rig 4 με latency λογο Asio στα 2 ms και είμαι κύριος και έχω φτιάξει και καποιους ήχους που μου αρέσουν πολύ.Και με μια gnx2 που έχω στην ίδια είσοδο όταν την βάζω μια χαρα είναι.και για ηχογραφησουλες το guitar rig 4 μια χαρα είναι.Βασικα το ηχογραφημένο πάντα μου ακούγεται καλύτερο όταν παίζει μετα απο την ώρα που το παίζω ζωντανα.ακουγεται πιο "φυσικό".Γιατι και πως δεν ξέρω γιατι είμαι ασχετος με αυτά.

2ον φίλε Hold... δεν θα σου πω πεταξε τον μικτη σου κτλ απλά δοκιμασε αυτά που σου είπαν στα πρώτα ποστ χωρις αυτον και τα άλλα ενδιαμεσα που βάζεις και κρίνε μόνος σου.Αυτα περι χαιδεματος κουμπιων τωρα....αν θες eq πάντως εχουν όλα όσα προτείνονται.

3ονΑυτα απο πάνω αν θες να κάνεις τη δουλεια όμορφα και φτηνα.όλα τα άλλα για επαγγελματικες κάρτες μονιτορ ξεχωριστη δρομολογηση σηματος για καθε ηχειο ειναι άλλα λογια να αγαπιομαστε.Κλασσικες υπερβολες του νοιζ,σωστες μεν, αλλα δεν τις χρειάζεσαι απο αυτο που καταλαβα.Στα λέω όλα αυτα μην πας και δίνεις λεφτα απο δω και απο κει.

4ονΚαθε κομματι τεχνολογιας έχει το λόγο υπαρξης του για αυτό και τα εκαστοτε features του καθενος.Φυσικα μια καρτα με τις τάδε εισοδους για όργανα και ηχογραφησεις κτλ είναι πιο καλή για μουσικη απο μια audigy 2.επαναλαμβανω όμως οτι στην περιπτωση του παιδιου απλά δεν είναι εκει το θέμα.Λάθος κατευθυνση του δίνουμε.

5ον Και κατι για τον/τους administrator.Ειλικρινα καλοπροαιρετα και επειδη το παρακολουθω το φόρουμ ρε παιδια δεν κάνετε.Αυτο με την κλικα ισχύει.Με έχετε κοψει ποστ και εμενα και άλλους και αφηνετε καποια άλλα να περνανε ετσι.Ειλικρινα βαριεμαι να κανω quote αλλα δεν χρειαζεται φαντασια γαι να καταλαβει κάποιος τι και που εννοω.Ειδικα ατακες του στυλ θα στην λεω και αλλου οταν ποσταρεις ,έλεος.Δεν είναι τυχαιο οτι αυτοι που τα λένε αυτα χωρις διορθωσεις έχουν μεγαλο αριθμο ποστ.Αν θέλετε να τα λέτε οπως θέλετε πηγαιντε για καφε η μπυρες αλλα απο τη στιγμη που έχετε ένα φορουμ ανοιχτο σε όλους να είστε λίγο πιο σωστοι.

never compromise tone for features....

επαναλαμβανω όμως οτι στην περιπτωση του παιδιου απλά δεν είναι εκει το θέμα.Λάθος κατευθυνση του δίνουμε.

5ον Και κατι για τον/τους administrator.Ειλικρινα καλοπροαιρετα και επειδη το παρακολουθω το φόρουμ ρε παιδια δεν κάνετε.Αυτο με την κλικα ισχύει.Με έχετε κοψει ποστ και εμενα και άλλους και αφηνετε καποια άλλα να περνανε ετσι.Ειλικρινα βαριεμαι να κανω quote αλλα δεν χρειαζεται φαντασια γαι να καταλαβει κάποιος τι και που εννοω.Ειδικα ατακες του στυλ θα στην λεω και αλλου οταν ποσταρεις ,έλεος.Δεν είναι τυχαιο οτι αυτοι που τα λένε αυτα χωρις διορθωσεις έχουν μεγαλο αριθμο ποστ.Αν θέλετε να τα λέτε οπως θέλετε πηγαιντε για καφε η μπυρες αλλα απο τη στιγμη που έχετε ένα φορουμ ανοιχτο σε όλους να είστε λίγο πιο σωστοι.

Κανείς από αυτούς που συζητούσαν δεν του πρότεινε να πετάξει την κάρτα που έχει (τουλάχιστον σε κάποιο από τα ποστς που σέβονταν τον εαυτό τους). Του έδωσαν μερικές συστάσεις σύμφωνα με τη γνώμη τους για το τι αποτελεί τον αδύναμο κρίκο στο σετάπ του, χωρίς όμως να του δώσουν την εντύπωση πως δεν έχει στον ήλιο μοίρα αν δεν ακολουθήσει αμέσως τις συστάσεις τους. Ούτως ή άλλως, φόρουμ συζητήσεων είναι, και φιλοξενούνται απόψεις. Το αν την "παλεύουνε ρε" (οι ίδιοι? οι απαντήσεις τους? ο κόσμος σήμερα?) ή όχι έγκειται στην δυνατότητα ελεύθερης σκέψης & αξιολόγησης της αξιοπιστίας των απαντήσεων, την οποία την έχουν δόξα τω Θεώ όλοι χωρίς να περιμένουν κανένα σωτήρα να τους ανοίξει τα μάτια.

Όσον αφορά στα "κοψίματα ποστ", αυτά γίνονται μόνο όταν είναι προσβλητικά προς κάποιον συνφορουμίτη ή σε κάποιον από την ομάδα, και σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Δεν θα τα πούμε για οχτακοσιοστή φορά, ούτε κολλάνε εδώ. Σε άλλα φόρουμ του εξωτερικού υπάρχει ZERO tolerance σε επιθέσεις, προσβολές, απαξιώσεις, καμενιές και λοιπές χαριτωμενιές. Αν δεν σου αρέσει το Νόιζ, είναι σίγουρο πως με τη λογική "μπάτε σκύλοι αλέστε" ή μάλλον "αδέρφια, ένας στο χώμα, δέκα στον αγώνα κατά του φασισμού" δεν θα μείνεις ούτε δεκάλεπτο εκεί. Επίσης, δεν είδα τίποτα έστω και σαν την πιο ασήμαντη αφορμή για τα περί "κλίκας", και σε παρακαλώ να πάψεις να κάνεις hijack με τα κλασσικά τροπάρια σε άσχετα θρεντ.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Το ποσο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ & ανοικτο ειναι αυτο το φορουμ αποδεικνυεται  περιτρανα απο το γεγονος οτι ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΟΣ & ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ,σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ απο τη στιγμη που εκανες ΓΕΝΙΚΗ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ κριτικη/επιθεση στους administrators & moderators θα ειχες διαγραφει ΠΑΡΑΥΤΑ.

Ειμαστε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ ομως αυτο απο οτι βλεπω γινεται αντικειμενο εκμεταλευσης απο πολλους εδω μεσα...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

γιατι να την πεταξεις?

ξεκινα κατι απο το 0

παρε καλη καρτα ηχου που να σε βολεψει

για να μην βρεθεις παλι σε αυτην την θεση να

ρωτας αν την πεταξεις

(εγω ακομα δεν εχω βγαλει ακρη για καρτα ηχου)

μπορεις να παρεις μια καρτα που να εχει αρκετες εισοδους

ωστε να ηχογραφεις κιθαρα μπασο πληκτρα και φωνη ταυτοχρονα

και να ειναι σε ξεχωριστα καναλια

με 150-200 ευρω εισαι κομπλε

(τον  μικτη τον βαζεις στην ακρη)

και με απλα ηχειακια κανεις δουλεια

αυτο θα το δεις στο μελλον αν θελεις μονιτορ

αφου η ηχογραφηση γινετε στο σπιτι σου για το σπιτι σου

τωρα αν η κιθαρα ειναι μουφα που εχεις δεν λεει τπτ

για μενα αλλα στην θεση σου θα επερνα μια καλη κιθαρα

γιατι αυτο που μετραει δεν ειναι ο ηχος παντα αλλα να γουσταρεις να παιζεις

και να μην ξενερωνεις

ολα μετρανε παντος μεχρι και το καλοδιο

αυτα

Για να μην παρεξηγηθω το δεν την παλευετε μια ηταν με μια δοση χαριτωμενιας αφου το θέμα κατέληξε μέχρι και στη δρομολογηση σηματος σε 2.1 ηχεια απο ξεχωριστα τζακ ??? ??? :o :o

Ρε bloody καλα τα λες.Για αυτα τα ποστ στην παρενθεση σου αναφερθηκα.Απλα ξερεις και συ οτι συνηθως παιδια οπως ο Hold μπορουν ευκολα να πεσουν θυμα των ιδιων τους των αναγκων και ειναι κριμα.

Τωρα για τα τελευταια ειλικρινα τα λεω καλοπροαιρετα.Ειναι στα πλαισια της κριτικης και δεν θιγω καποιον.Τα εχουν πει και άλλοι και άλλοι που μου τα λένε σε προσωπικο επιπεδο επειδη βαριουνται τις διαμαχες.Το παρακολουθω χρονια το νοιζ(και φορουμς στο εξωτερικο,αλλη φαση) και ειναι κατανοητο οτι μετα απο τοσο καιρο καποιοι εχετε αναπτυξει καποιου ειδους φιλια.

never compromise tone for features....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου