Johnny Peppas Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 καλησπερα σας σκεφτομαι να αγορασω ενα συστημα ηχειων μεγαλης εντασης για εξωτερικους και εσωτερικους χωρους.εχω κλεισει ενα ραντεβου με μια εταιρια που φτιαχνει δικα της ηχεια εχω καποιες γνωσεις και μια σχετικη εμπειρια αλλα θα ηθελα να μαθω και αλλα πραγματα. τι χρειαζεται να τους ρωτησω εχω ενα πλανο στο μυαλο μου ξερω περιπου τι θελω απο ηχεια. τι πρεπει να προσεξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 φίλε αν δεν το κατέχεις το θέμα, γιατί πας να ψωνίσεις από εταιρία που τα φτιάχνει μόνη της, αντί να πάρεις κάτι επώνυμο και δοκιμασμένο; ??? αμφιβάλλω αν θα βγεις κερδισμένος, είτε οικονομικά είτε ποιοτικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis_crf Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 γιατι δν μας λες το budget που εχεις για να χαλασεις να σου προτεινουμε μερικες επιλογες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 ...καθώς και τι διαστάσεων χώρους έχεις να καλύψεις και για πόσα άτομα βασικά βοήθησέ μας να ξοδέψουμε τα λεφτά σου ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση