BARoN Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Εχει δοκιμασει κανεις αυτόν τον ενισχυτή??Ποια είναι η άποψή σας? Τι αλλο θα προτίνατε στα ίδια χρήματα!?300-400 ευρώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Μια χαρά φαίνεται αν ψάχνεις για modeling ενισχυτή: Στην ίδια κατηγορία: http://line6.com/spideriv/ http://www.voxamps.com/us/valvetronix/vt-series/ Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BARoN Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Βασικά..στην ίδια κατηγορία είναι ο Spider Valve.Έχω και ένα Z.Vex Fuzz Factory DIY..Θέλω κάποιον που να παίζει καλά μαυτό..! o cube και ο Valve..ποιος σας αρέσει!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vintager Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Μια χαρά φαίνεται αν ψάχνεις για modeling ενισχυτή: Τι εννοείς modeling ενισχυτή; Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 modeling ειναι οι ενισχυτες που εχουν προσομοιωσεις γνωστων ενισχυτων και παραμορφωσεων αν δεν κανω λαθος. Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Βασικά..στην ίδια κατηγορία είναι ο Spider Valve.Έχω και ένα Z.Vex Fuzz Factory DIY..Θέλω κάποιον που να παίζει καλά μαυτό..! o cube και ο Valve..ποιος σας αρέσει!? Γιατί είναι στην ίδια κατηγορία ο Valve? ??? Είναι ένας βασικά λαμπάτος ενισχυτής που έχει ένα section με voicings στην προενίσχυση και μερικά ψηφιακά εφφέ. Ενώ ο Roland είναι ένας αμιγώς solid state ενισχυτής με καθαρά ψηφιακές εξομοιώσεις ενισχυτών και εφφέ. Δεν μπορώ να συλλάβω τον συλλογισμό σου. Άσε δε που ο Valve είναι και σε διαφορετική κατηγορία τιμής. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sils Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Νομιζω πως στην κατηγορια solid state οι roland ειναι απλα κορυφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pinhead Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 o Vox Valvetronix είναι στο περιπου σαν μια tonelab με ηχείο μιας και που έχουν την ίδια τεχνολογια.Τον έχω παιξει και είναι καλουτσικος με πολλούς ήχους.Αν θες modelling που να τα σπάει πραγματικά ψάξε τον μικρό tech21 trademark αν και είναι άλλης φιλοσοφιας απο τους άλλους ,χωρις εφφέ κτλ είναι πιο ενισχυτης. Είχα παίξει με τον μικρο τον roland και δεν μου άρεσε καθόλου τωρα αν ο μεγάλος είναι αλλιως πάω πάσο...Υπάρχουν και αυτοι οι Vypyr της Peavey που λένε οτι είναι καλοι. never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση