The Genius Loci Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Αρνητικό: αν χρησιμοποιήσεις την XLR έξοδο, πρέπει να φτιάξεις μάλλον ανορθόδοξο ρύθμίσεις στο EQ του για να ακουστεί σωστά μέσω του PA. Άρα, αυτόματα, ο ήχος που θα βγαίνει από το μεγάφωνό του θα είναι κάπως ενοχλητικός (συνήθως αρκετά μεσαίος). Βασικά εννοούσα ότι θα έχεις ΚΑΙ μόνιτορ για να ακούς ό,τι ακούνε και οι ακροατές. Στον 10άρη πάντως τουλάχιστον, δεν είχα και τόσο αυτό το πρόβλημα που περιγράφεις, πιθανώς γιατί γινόταν και ρυθμίσεις eq στο κανάλι μου στο PA. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 πιθανώς γιατί γινόταν και ρυθμίσεις eq στο κανάλι μου στο PA. Aκριβως...δε νομιζω οτι θα χρειαστουν δραματικες αλλαγες στο eq του ενισχυτη απο τη στιγμη που μπορουν οι αλλαγες (κυριως προθηκη μεσαιων αν καταλαβα καλα ) να γινουν στην κονσολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Πάντως εγώ όσες φορές "καταργώ" το μεγάφωνο του Trademark για να ηχογραφήσω direct στο PC, πρέπει να κάνω δραματικές αλλαγές στο EQ του ενισχυτή ώστε να φέρω τον ήχο στα ... ζύγια του στον ήχο στην ηχογράφηση. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση