Προς το περιεχόμενο

Καλός τεχνίτης ενισχυτών λάμπας και όχι μόνο?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλοι,

Έχω έναν FEnder Deluxe λάμπα και μέχρι χτες το βράδυ ήμουν εξαιρετικά ευτυχισμένος για τον ήχο του σε σχέση με τις ελάχιστες κιθαριστικές μου γνώσεις. Χτες όμως, καθώς έπαιζα, άρχισε να μουφιάζει μέχρι που έσβησε τελείως. Δεν πάιρνει ρεύμα. Το μηχάνημα δεν έχει δουλέψει πάνω από 10 ώρες. Που να τον πάω και τι μπορεί να φταίει;

Λατρεύω τα μπλουζ μέχρι που έγραψα και βιβλίο για αυτά το ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖ. Όποιος το γκουγκλίσει θα το δει.

Ευχαριστώ θερμά

Δημήτρης Επικούρης

I was baptized in Muddy Waters

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημήτρη από όσο γνωρίζω, ο "δικός μας" electrictabs είναι "μανούλα" στις επισκευές ενισχυτών. Επικοινώνησε μαζί του. Πιστεύω ότι όλο και κάτι θα μπορεί να κάνει ;)

Λατρεύω τα μπλουζ μέχρι που έγραψα και βιβλίο για αυτά το ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖ. Όποιος το γκουγκλίσει θα το δει.

Αυτό, τι σχέση έχει με τη βλάβη του ενισχυτή;

Καλές πώλήσεις ;)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Στην Αθήνα, μανούλα στους ενισχυτές vintage καινούριους κλπ.( πάντοτε λάμπα) είναι (από όσα ξέρω εγώ...συγγνώμη αν εξαιρώ κάποιους που δεν γνωρίζω)

1) ο Παναγιώτης ο Κουρμπής (210 3615540)

2) ο Παναγιώτης ο ...Αμερικάνος (δεν έχω τηλέφωνο αλλά έχει ο Τζίμης στο rockstuff)

Στη Θεσσαλονίκη

1) Ο telegun (Πατριάρχης του high gain)

Σε ευχαριστώ φίλε elavd. Όχι δεν κάνω promo του βιβλίου μέσα από τις σελίδες αυτές. Απλά ήθελα να τονίσω γιατί μου αρέσει ο συγκεκριμένος ενισχυτής και πόσο πολύ ο ήχος του με εκφράζει σε σχέση πάντα με την αγαπημένη μου μουσική. Όσο για το "καλές πωλήσεις", αν και το βιβλίο πουλάει αρκετά καλά, εγώ δεν βάζω τίποτα στην τσέπη. Έτσι γίνεται με τους πρωτάρηδες ερασιτέχνες γραφιάδες. ΝΑ είσαι καλά πάντως και σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

I was baptized in Muddy Waters

Από προσωπικής άποψης ο Electrictabs είναι εξαιρετικός στην δουλειά του(αν μένεις Αθήνα πάντα) :) ;).

Αν θες τηλέφωνο στείλε ένα πμ! ;)

..but the sun is eclipsed by the moon...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου