manosx Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Spot the difference- Βρείτε τη διαφορά ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 xaxaxa! ;D ;D ;D ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Ο τραγουδιστής τους Dzingovic και ο πληκτράς Μπενέκας είναι μέλη των B-Movies, την μπάντα του Παύλου Παυλίδη Και ο drummer (Βασιλης Μπαχαριδης) παιζει με τον Αγγελακα και με τους πολυσυζητημενους Dr.funk (και σε αλλες μπαντες). Ο Dzingovic ειναι οντως καλος κιθαριστας με αρκετες γνωσεις. Εχει καλο ηχο και ωραιες ιδεες. Επισης ειναι πολυ ''ενταξει'' ατομα. Ετυχε να γνωριστουμε οταν συμμετειχαμε στο ιδιο live και η συζητηση μας ηταν πολυ ευχαριστη και ενδιαφερουσα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2009 ηταν και κιθαριστας του δημητριαδη!!!! μάλλον παρακάθησε στην μπάντα του δημητριάδη.. ;D το super gkomena, όταν το πρωτάκουσα μου φάνηκε τόσο εμετικό που ήμουν έτοιμος να βρω τον neeg για να τους κάνουμε μια επισκεψούλα.. ;D ;D ακούγοντάς το ξανά, μου φάνηκε πιό συμπαθητικό αλλά κάτι με απωθεί..λέτε να φταίει η τζάγκουαρ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 Πανω που είναι να δειρουμε ολο κανετε πισω :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 λέτε να φταίει η τζάγκουαρ? λιγα με τη τζαγκουαρ (ηταν δικια μου) ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2009 ειπαμε, ωραιες κιθαρες οι ντζαγκουαρ, αλλα αυτο το χρωμα πολυ...μπλιαχ βρε παιδι μου...!!! ;D ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zestair Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Spot the difference- Βρείτε τη διαφορά ;D ;D ;D ;D ;D Αχαχαχαχαχαχα! Η jaguar όχι πολύ ωραίο ήχο, μαζί με τα jam πεταλάκια και την fender. Τα παιδιά παίζουν και με Κατερίνα Μακαβού. (http://www.myspace.com/katerinamakavou) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση