Stinky Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Λοιπον σε λιγες μερες θα εχω στα χερια μου μια κεφαλη Marshall 6100LM 30th anniversary 100W. Την προοριζω για χρηση σε στουντιο και σε λαιβ. Σκεφτομαι ομως οτι αφου θα την εχω που θα την εχω, για να μην καθετε να βρω μια λυση για να την χρησιμοποιω και στο σπιτι. Το θεμα ειναι οτι μενω σε διαμερισμα πολυκατοικιας σχετικα μικρο με παππουδια εκ της δεξιας πλευρας. Η Κεφαλη αυτη ριχνει τα βατ απο 100 σε 50 και 25. Σκεφτομουν λοιπον να χτυπησω μια καμπινουλα 1Χ12 Harley Benton για 58 ευρο απο το Θωμα. Θα καταφερω να πεξω σπιτι σε σχετικα χαμηλες εντασεις με την κεφαλη στα 25W και την καμπινουλα αυτη? Δεν με απασχολει ο ηχος να ειναι κρυσταλλο για το σπιτι αλλα μην ειναι και τελειως κλαφτα χαραλαμπε... Επισης ειδα και την epiphone valve junior με Celestion ηχειο στα 118 ευρο. Αξιζει τη διαφορα η μπορω να δοκιμασω την HB και αν δεν μου κανει να αλλαξω το ηχειο με καποιο αλλο μεταχειρισμενο? Αν εχετε να προτεινετε καποια αλλη λυση σας ακουω. Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 απο οικονομικεσ θα σου προτεινα αυτη http://www.thomann.de/gr/framus_fr212_cb.htm την εχω στο δωματιο μου με 50w λαμπα και ειναι μια χαρά. inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 κοιτα...δεν ξερω ποσο χαμηλα θα πρεπει να ειναι η ενταση για να σε ικανοποιει! απο την δικια μου εμπειρια(που εχω εναν 15αρη λαμπατο) και απο οτι ακουω κατα καιρους μεσα στο φορουμ, φανταζομαι πως και τα 25 θα ειναι πολλα! (οχι οτι παει ακριβως αναλογικα, αλλα λεμε τωρα...!!) Επισης ειδα και την epiphone valve junior με Celestion ηχειο στα 118 ευρο. Αξιζει τη διαφορα η μπορω να δοκιμασω την HB και αν δεν μου κανει να αλλαξω το ηχειο με καποιο αλλο μεταχειρισμενο? Αν εχετε να προτεινετε καποια αλλη λυση σας ακουω. το μεγαφωνο! σε διορθωνω γιατι θα πεσουν να σε φανε...!! ;D ;D απο λυσεις, δεν εχεις και πολλες! το ατενιουειτορ ειναι μια καλη, αλλα καπως ακριβη! και μετα αυτο που εχεις ηδη σκεφτει φανταζομαι! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 δεν ξερω ποσο χαμηλα θα πρεπει να ειναι η ενταση για να σε ικανοποιει! απο την δικια μου εμπειρια(που εχω εναν 15αρη λαμπατο) και απο οτι ακουω κατα καιρους μεσα στο φορουμ, φανταζομαι πως και τα 25 θα ειναι πολλα! Nαι αλλα με ενα 12αρι δεν θα πεσει η ενταση σε σχεση με την επιλογη 212? Στην τελικη αν το χω στο καθαρο και βγαλω το ντιστορσιον απο πεταλι θα ειμαι κομπλε σε χαμηλες εντασεις? jkstigma ακριβη η λυση σου σε σχεση με τις αλλες 2 που εχω στο μυαλο μου, γιατι ο σκοπος της κεφαλης δεν ειναι το σπιτι, αλλα αφου θα την εχω που θα την εχω να νιωσω και λιγο λαμπα ηχο :P Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Και μια άλλη λύση: Παίρνεις ένα di box ή ένα attenuator με line out και συνδέεις την κεφαλή με το πισί σου (αν έχεις κάρτα ήχου φυσικά) και παίζεις χωρίς να ενοχλείς κανέναν (κανέναν όμως). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Το ειχα σκεφτει αλλα αμα δεις το πισι μου θα κλαψεις :'( Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
duckino Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Καταρχην ... με γεια! Κατα δευτερον ... σου περασε απο το μυαλο να παρεις isolation cab; Γιατι οχι;;;;;Γιατι;;;; Live fast , die ... hard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Να σαι καλα φιλε! Δεν το χα σκεφτει, αλλα μου φαινετε ακριβη λυση, ογκοδης και για DIY δεν νομιζω να το χω... Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Πάρε ένα attenuator, έτσι κι αλλιώς σιγά μην μπορείς και στις πρόβες να τον ανοίγεις εκεί που θές τον ενισχυτή. Θά είναι τα πιο καλοξοδευμένα λεφτά που θα έχεις δώσει. Το θέμα τώρα είναι ότι αν το μέγεθος της καμπίνας της 1x12 είναι μικρό, μικρή θα είναι και η συχνοτική απόκριση που θα έχεις, ιδιαίτερα στα μπάσα, πράγμα άκρως ενοχλητικό. Οπότε αν πάς για 1x12 τουλάχιστον πρέπει να πάς σε Oversized. Για μεγάφωνο προτίμησε κάποιο 150άρι καλού κακού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση