Προς το περιεχόμενο

HIWATT HG50RC Hi-Gain 50 Guitar Amp Combo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον HIWATT HG50RC Hi-Gain 50 τον εχω εντοπησει σε 2 διαφορετικα μαγαζια εξωτερικου(dv247.com & musiciansfriend.com) στα οποια η διαφορα τιμης ειναι παρα πολυ μεγαλη.Πως μπορει να εξηγηθει αυτη η διαφορα?Υπαρχει περιπτωση το ιδιο μοντελο ενισχυτη να κατασκευαζεται σε 2 διαφορετικες χωρες,ετσι ωστε να μπορει να υπαρχει αυτη η διαφορα τιμης????

http://www.dv247.com/guitars/hiwatt-hg50rc-hi-gain-50-guitar-amp-combo--43578

http://guitars.musiciansfriend.com/product/Hiwatt-HiGain-50-50w-2x12-Tube-Guitar-Combo-Amp?sku=487180

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Aν θέλεις πάντως κάτι high gain που να διατηρεί και κάποιον Hiwatt χαρακτήρα, ρίξε και μια ματιά στον Roccaforte Custom 80.

Έχω την κινέζικη(φτηνή) βερσιόν του ενισχυτή εδώ και δυο χρόνια περίπου,αγορασμένη από τον Διαμαντόπουλο γύρω στα 700 ευρώ.

Πρόκειται για ένα μηχάνημα με στιβαρή κατασκευή και εξαιρετικό καθαρό κανάλι με ευκρίνεια και όγκο από δυο (προφανώς κινέζικα) 12ιντζα μεγάφωνα των 75w έκαστο,σχεδιασμένα για τη hiwatt και πεταλιέρα (ch 1/2,hi gain,reverb,loop).

Τα βρώμικα του δεν είναι του γούστου μου αλλά για αυτά έχει αναλάβει μια Tonelab LE.

Οι διαφορές με την ακριβή έκδοση είναι-από όσο γνωρίζω-στη χώρα κατασκευής (Αγγλία) και στα Celestion μεγάφωνα.

Δεν έχω ακούσει την ακριβή αυτή έκδοση του ενισχυτή.Φαντάζομαι (και μόνο από τα μεγάφωνα - προέλευση)  ότι θα είναι καλύτερη και χωρίς να γνωρίζω άλλες επιμέρους διαφορές που να δικαιολογούν το χάσμα της τιμής δηλώνω ικανοποιημένος (+) από τη σχέση τιμής/προϊόντος που έχω στα χέρια μου.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου