mike_rhd Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Καλημερα σε ολους!! Σημερα πηρα την καινουρια μου κουκλα, και ειπα να μοιραστω τη χαρα μου μαζι σας ;D ;D ;D Ειναι η prs sc 245 σε dark cherry sunburst.Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ, και φυσικα απο ηχο...ονειρο!!Φοραει μαγνητες 245 που ειναι σχεδιασμενοι ειδικα γι αυτη την κιθαρα.Περα απ τον ηχο μου εκανε εντυπωση πως ακομα και με αρκετη παραμορφωση, χρησιμοποιωντας μονο το volume, ο ηχος καθαριζε τελειως!! Ειναι ο,τι πρεπει για rock blues..και γενικα για vintage καταστασεις ;). Φιλικα,Mike Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vaisilis Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Μεγεια και καλοπαιχτη φιλε μ! που το συνδεεις το κιθαρονι?? http://www.youtube.com/user/psofoss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Το χρωμα πραγματικα σκοτωνει... ε, και σαν κιθαρα λογικα κατι θα λεει ;D Μεγειες και καλοπαιχτη. Λαρισα ειπαμε? Καφε κερνας να την χαιδεψω? :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Thanks!! Anytime bihla ;D ;D Δυστυχως εδω σπουδαζω κ εχω μονο εναν microcube >:( Back home, εχω εναν marshall jcm 800. Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 ΤΡΟΜΕΡΗ κιθάρα :D :D :D Μεγειά και καλόπαιχτη 8) .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sils Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Καλοπαιχτη φιλε μου,μεγειες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστω παιδια!! ;D Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Καλοπαιχτη φιλε μου!!!! Φαινεται κουκλα κ ειμαι σιγουρος πως απο ηχο θα...σπερνει!!!! Ειδικα στον 800αρη!!!!! ;) ;) Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 οντως! Ευχαριστω μαν! :) Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JayDeeSG Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2009 Mε γεια φίλε μου. Πολύ όμορφο εργαλείο. Vintage & Modern μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση