marilazi Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=MQTT-FI7vL4 παλι 7 το πρωι θα κοιμηθω..!> ωχ ποτε θα μπω σε μια ταξη..?! ΠΟΤΕ! :P www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
christoq Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 ...μήπως είσαι ο Μάριος Ιωάννου??? LOL ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marilazi Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 χαχαχα. ξεκολλα .! www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Εντάξει, σούπερ. Και ο ήχος προσωπικά μου άρεσε πολύ. Πες λίγα πράγματα για το setup σου αν θες. Και αν μπορούσες να ανεβάσεις και το backing track θα σου ήμουν υπόχρεος. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marilazi Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 ευχαριστω για τον χρονο σου //.. το setup μου αυτην την περιοδο ειναι μια boss gt 6 ,αφησα για λιγο τις λαμπες λογω τρεξιματος κ κουβαληματος..ε και εχω φτιαξει τους 4-5 ηχους που θελω για ολα... ...το συγκεκριμενο το γραψα καρφι στην καρτα ηχου η gt -6 //.........κ προσθεσα λιγο το reverb α του cubase... www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marilazi Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 ιδου και το backing για οποιον το θελει SlowMino2rBT.mp3 www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2009 ωραιος Μαριε! Ακομα περιμενω ενα jazz impro απο σενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση