cos_dr Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Φίλοι μου, θα ήθελα τα φώτα σας στην αναζήτησή μου. Αναζητώ σε μορφή κυρίως software αν υπάρχει κάτι που να παρέχει voices και vocal η chorus γενικότερα. (Γυναικέίες φωνές σε διαφορες χροιές σόλο ή και ως choir, κυρίως σόλο και ανάλογη ποιότητα). εναλακτικά προτείνετέ μου ανάλογο audio cd με δείγματα σε wav που πιστεύετε οτι με καλύπτει. Γενικά μια λύση για να βρώ αυτο που θέλω!!! :lol: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Hello, Check www.soundsonline.com. Πολλά απο τα sample cds έχουν και PREVIEW. Johnny. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas loverboy665 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Γειά cos_dr, Σε διαφορετικό στυλ (ή και όχι αν κατάλαβα καλά) είναι τα vocaloid miriam και vocaloid lola από τη zero-g είναι VSTis, synths δηλαδή. Τώρα, αυτά δεν καλύπτουνε πραγματικές ανάγκες φωνητικών αλλά με έμπνευση και τεχνική/ές όλα γίνονται. Σίγουρα για να τα βάλεις να πούνε λογάκια είναι λίγο κουλό, αν και το κάνουνε και καλά μάλιστα (για synthesizered voices), αλλά για πιό ''fluo'' καταστάσεις είναι πολύ ΟΚ. Δεν ξέρω παραπάνω γιατί δεν τα έχω δούλέψει ποτέ, απλά έχω ακούσει δείγματα. Με φωνητικά samples δεν έχω δουλέψει ποτέ. Αυτό το λέω για να καταλάβεις αν σου κάνει ή όχι η πρότασή μου, γενικότερα. Γεωργία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2005 Με φωνητικά samples δεν έχω δουλέψει ποτέ. Αυτό το λέω για να καταλάβεις αν σου κάνει ή όχι η πρότασή μου' date=' γενικότερα. Γεωργία :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2005 Ναι, δεν ψαχνω τόσο να προγραμματίζω φράσεις, κυρίως ψαλμωδίες, κάτι σε στυλ hans Zimmer :lol: Θα τα δώ τα προγραμματα που πρότεινες, ευχαριστώ για τις απαντήσεις, :wink: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση