Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 μεταξύ των δύο ηχητικά ποιους θα προτιμούσες? Tους SLE 101 δεν τους έχω ακούσει από κοντά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Έχεις δίκιο. Αν το 1959 έπαιζα ηλ. κιθάρα και δεν είχα αγοράσει μια L.P σήμερα θα ήμουν εξοργισμένος... ;D Παρ' όλα αυτά εγώ περιέγραψα καταστάσεις που έζησα, και τις σύγκρινα με τις σημερινές οι οποίες είναι σαφώς πιο ευνοικές. Σκέψου δηλαδή τι να πεί κι ο άνθρωπος που το 1990 αγόρασε μια LP std 1000000 δρχ και σήμερα δεν μπορεί να την πουλήσει 1500 ευρώ! Κατά τ' άλλα...προσφορά και ζήτηση λέγεται κι ειν' απλό το θέμα. Η θα θεωρείς ότι σε κλέβουν όλες οι εταιρείες του κόσμου ή καμία... κι εγώ τα έζησα αυτά (όχι του 59 ;D, αυτά που λες εσύ) δε σε κλέβουν όμως όλες το ίδιο όλες τις εποχές :) μια γνωστή εταιρεία που αρχίζει από F :) πούλαγε το γνωστό της μοντέλο που αρχίζει από strat και τελειώνει σε caster ίδια τιμή ή και λίγο πιο ακριβό από την lp std εκεί κοντά στο 1960, σημερινά λεφτά με αναγωγές κλπ γύρω στα 2000 δολάρια. Σήμερα είναι αρκετά πιο φτηνό, ενώ η lp ανεβαίνει λίγο λίγο... ο νοών νοείτω άσε που πρέπει να βρεις και την 20η που παίζει καλά που λεει κι ο evris "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 άσε που πρέπει να βρεις και την 20η που παίζει καλά που λεει κι ο evris Να διευκρινησω ομως κατι, για να μην μου χρεωθει αυτη η ατακα στο συλλογικο υποσυνειδητο του noiz οτι δεν ημουν εγω που την πρωτοειπε! Μαλιστα, πιστευω πως πρεπει να παιζουν τουλαχιστον 2 στις 20 η και ακομα και 3 ... My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 κι εγώ τα έζησα αυτά (όχι του 59 ;D, αυτά που λες εσύ) δε σε κλέβουν όμως όλες το ίδιο όλες τις εποχές :) μια γνωστή εταιρεία που αρχίζει από F :) πούλαγε το γνωστό της μοντέλο που αρχίζει από strat και τελειώνει σε caster ίδια τιμή ή και λίγο πιο ακριβό από την lp std εκεί κοντά στο 1960, σημερινά λεφτά με αναγωγές κλπ γύρω στα 2000 δολάρια. Σήμερα είναι αρκετά πιο φτηνό, ενώ η lp ανεβαίνει λίγο λίγο... ο νοών νοείτω άσε που πρέπει να βρεις και την 20η που παίζει καλά που λεει κι ο evris Aυτό συμβαίνει γιατί με χρόνια ο κόσμος κατάλαβε ότι πρέπει να αγοράζει κιθάρες κι όχι βιδωμένα κοντρα πλακέ με μαγνήτες. ;D Αυτό φυσικά έφερε αλλαγές στη ζήτηση και ως εκ τούτου στις τιμές. Με λίγα λόγια η Gibson δεν θα είχε αυτές τις τιμές αν δεν πολύλαγε... Όλες οι εταιρείες πουλάνε στα μέγιστα περιθώρια κέρδους, και είναι και ηθικότατο μάλιστα. Από τη στιγμή που δε σου βάζει κανείς το πιστόλι στον κρόταφο να πάς να αγοράσεις το προιόν του, ούτε είναι και μονοπώλιο, εσύ αποφασίζεις αν αξίζει να δώσεις τα λεφτά σου. (ελπίζω τουλαχιστον να έβγαλε άκρη το παληκάρι με τους μαγνήτες γιατί το ξεσκίσαμε στο off topic). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Να διευκρινησω ομως κατι, για να μην μου χρεωθει αυτη η ατακα στο συλλογικο υποσυνειδητο του noiz οτι δεν ημουν εγω που την πρωτοειπε! Μαλιστα, πιστευω πως πρεπει να παιζουν τουλαχιστον 2 στις 20 η και ακομα και 3 ... εγώ θυμάμαι ότι άλλος το είπε και εσύ τον πήγαινες κόντρα, αλλά η ιστορία άλλα θα γράψει ;D ;D "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 "Η ιστορία θα με δικαιώσει". -Fidel Castro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2009 εγώ θυμάμαι ότι άλλος το είπε και εσύ τον πήγαινες κόντρα, αλλά η ιστορία άλλα θα γράψει ;D ;D Ακριβως αυτο. Εγω ειμαι απο αυτους που θελουν να πιστευουν οτι αν ποτε επαιρνα Gibson οι πιθανοτητες θα ηταν να παιζει. Ο "αλλος" ηταν απο εκεινους που πηραν Gibson και πιστευουν οτι οι περισσοτερες δεν παιζουν. Μπερδεμα :P My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση