funky_bassman Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2009 Το τραγούδι είναι διασκευή της διασκευής στην ουσία. Η φωνή είναι άθλια το ξέρω, αλλά δεν είμαι τραγουδιστής και δεν ξέρω πραγματικά κανέναν να τραγουδάει... Βαράτε ελεύθερα από κει και πέρα... :D:D:D:D:D vasilikimp3.mp3 LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ValteR Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 θα προτιμουσα να παιζατε την φωνη σε πληκτρα η σολο κιθαρα, γιατι αυτο αδερφε ειναι φρικη... σορρυ. μουσικα το υπολοιπο ειναι μια χαρα ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Ναι σε πιστεύω... Η φρίκη είναι λίγη για να σαν λέξη για να το περιγράψει.. Θα το τραγουδήσει άλλος και θα το ξανααναβάσω!!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Δεν μπορω να μην το πω... μου θυμισε κατι 'δοκιμαστικα' για σχολικες γιορτες ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Εντάξει, εντάξει με πείσατε!!!Θα το κατεβάσω και θα το ανεβάσω όταν βρω σωστό τραγουδιστή!!!ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Σε παρακαλώ... Μη με δέσετε στο δέντρο στην επόμενη μπυροποσία!!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Όταν λέω εγώ να τα προσέχετε τα τραγούδια, όργανα και τα πολλά έντεχνα σε μαζώξεις κάτι ξέρω. Είδες τώρα; Θα τ ακούσω το απόγευμα από περιέργεια :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Είσαι σίγουρη ότι θες να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου??? Ήταν αψυχολόγιτη κίνηση να το ανεβάσω!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2009 ... Θα τ ακούσω το απόγευμα από περιέργεια :P Βάλε κράνος. (Ή έστω ένα φιλέ για τα μαλλιά που έβαζαν οι γιαγιάδες). (Σε πειράζω funky_bassman.... το ξέρεις εξάλλου ότι δεν το είπες καλά.... Αλλά μπράβο που είχες το θάρρος να το ανεβάσεις :) ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση