Προς το περιεχόμενο

Γιατί δεν δουλεύει το pc που πήρα απο το eshop?

stratigos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν η μητρικη ηταν χωρις αποστατες (ετσι ονομαζονται αυτες οι βιδες) στα πρωτα δευτερολεπτα θα ειχε βραχυκυκλωσει και θα βρωμαγε ολο το δωματιο

Εμ πες ότι είναι στη μέση ο Μητσοτάκης να σταματήσουμε να το ψάχνουμε!  ;D ;D ;D

(Σόρυ που το @#$!@#$ το θέμα, τουλάχιστον έκανα bump! ;) )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 44
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δεν νομιζω να εχουν κανει κατι τοσο εγκληματικο εκει περα. Αυτα ειναι τα βασικα. Αν η μητρικη ηταν χωρις αποστατες (ετσι ονομαζονται αυτες οι βιδες) στα πρωτα δευτερολεπτα θα ειχε βραχυκυκλωσει και θα βρωμαγε ολο το δωματιο. Ετυχε να ειμαι μπροστα σε τετοιο σκηνικο....

Δεν πιστευω να καιγοταν τοσο ευκολα. Εμενα μου συνεβη να σβηνει αμεσως μετα το ανοιγμα του πισι το τροφοδοτικο λογο κυκλωματος προστασιας που υπηρχε για αυτο το σκοπο.

Βασικα φιλε μου τα πολλα λογια ειναι φτωχεια.

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις ενα φιλο σου (που να ξερει) να σε βοηθησει στο στησιμο του πισι σου και να δει απο κοντα και να δοκιμασει τα διαφορα troubleshooting σεναρια. Με τυφλα ποστ και εικασιες πιθανον να αργησεις πολυ να βρεις ακρη.

Βασικα αφου δεν το κατεχεις τοσο το στησιμο γιατι δεν τα παραγγελνες ολα απο ενα μαγαζι να τους πεις να στο στησουν και να στο τσεκαρουν κιολας αν δουλευει να εχεις

και το κεφαλι σου ησυχο και το πισι σου να δουλευει απο την πρωτη μερα?

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Για να δεις αν ένα Pc λειτουργεί,εκκινεί το bios κτλ, δεν χρειάζεται να έχεις τπτ συνδεδεμένο/κουμπωμένο πάνω στο board,εκτός της κάρτας γραφικών...Σκληρός δίσκος/dvd/καρτα ήχου/καλώδια τροφοδοσίας να είναι όλα εκτος.Για να μπείς στο bioς δεν χρειάζεσαι σκληρό δίσκο,οπότε τα έχεις όλα εκτός, επιπρόσθετα προσέχεις αν κατα το άνοιγμα ακουστούν ενα η περισσότερα beep .

Και λέω όλα εκτός διότι το πρόβλημα μπορεί να είναι σε ενα απο τα περιφερειακά.Δοκιμάζεις και ένα προσεκτικό ξεκούμπωμα / κούμπωμα των μνημών.

:)

Παιδια σημερα το πρωι τελικα το πηγα στο eshop να το κοιταξουν και μου ειπαν απο μονοι τους να τους αφησω και την καρτα να τη βαλουν αυτοι.Ειναι μεσα στο doa λενε της περιοδου απο οταν το πηρα , δηλαδη μεσα στην πρωτη βδομαδα και οτι προβλημα υπαρξει ειναι αμεσως δωρεαν αντικατασταση. Σας ενημερωνω για νεοτερα. Ευχαριστω για τη βοηθεια!

Πηγα λοιπον που λετε τον υπολογιστη πισω στο eshop με τα κλασσικα προβληματα που λεγαμε.Τον πηγα εχθες.Σημερα λοιπον πηρα τηλ.να δω πως παει το θεμα και το που βρισκομαστε.Ο υπολογιστης απο χθες ηταν στο τεχνικο τμημα για ελεγχο.Για οποιαδηποτε ενημερωση θα με ειδοποιουσαν οι ιδιοι μου ειπαν.Ετσι και εγινε.Με πηρανε λοιπον απο το eshop που το ειχα παει λεγοντας μου πως καποιο προβλημα εχει ο υπολογιστης και επειδη εκει δεν ειναι δυνατον να ανιχνευθει ακριβως το τι ειναι , θα το στηλουνε στα κεντρικα service για να το φτιαξουν εκει.Επισης μου ειπαν οτι μπορω να περασω οποτε θελω να παρω και την καρτα γραφικων την οποια ειχα παει να μου τοποθετησουν , αφου αυτη θα εβαζα και μετα ωστε να μην ανοιγω παλι τον υπολογιστη με το που τον παρω.Με πηρε μια κοπελα και μου τα ελεγε αυτα(ηταν η τεχνικος στο εν λογω καταστημα).Την καρτα μου ειπε οπως προειπα να παω οποτε θελω να την παρω αλλα δεν σας ειπα το γιατι.Γιατι εχει και αυτη προβλημα!Ετσι μου ειπε.Και τη ρωταω τι προβλημα εχει?Και μου λεει ειναι ελλατωματικη , σφυριζει.Της λεω και εγω λοιπον με τη σειρα μου πως σφυριζει γιατι δεν εχει σωστη τροφοδοσια(κατι εμαθα και απο ολους εσας χαχα) και επισης της ειπα πως οταν τη συνδεσα εγω πανω στον υπολογιστη δεν σφυριζε και δουλευε μια χαρα.Συνεχιζω λεγοντας της πως για να παρη σωστη τροφοδοσια η συνδεσμολογια πρεπει να γινει ως εξης.Η καρτα εχει 2 εισοδους pci-e για τροφοδοσια.Ναι μου λεει.Ωραια της απαντω.Αφου το τροφοδοτικο μου βγαζει ενα pci-e , χρησιμοποιουμε αυτο στη μια θυρα και απο την αλλη βγαζουμε ενα ανταπτορα που περιεχει η καρτα με τη μια ακρη του pci-e για να μπει στην καρτα και καταληγει σε 2 τριπλα βισματα που συνδεονται με το τροφοδοτικο.Αμα δεν εχεις βαλει αυτα τα τριπλα στο τροφοδοτικο σε καλοδια του τροφοδοτικου που εχουν ας πουμε την ιδια πηγη (ερχονται απο το ιδιο μερος) , τοτε δεν παιρνει σωστη τροφοδοσια και σφυριζει.Και μου απαντα : οχι δεν ειναι ετσι , δεν συμφωνω , δεν ισχυει κατι τετοιο.Μα της λεω αφου εγω την εβαλα και δουλευε μια χαρα πωε γινεται τωρα να σφυριζει??Τελωσπαντων παιρνω τα νευρα μου και παω απο κει.Με τα πολλα , μιλωντας με διαφορους αντρες εκει και οχι με την τεχνικο , τους εξηγω πως ετσι ενωνεται και συμφωνουμε ολοι!Κατεβαινει λοιπον μετα απο λιγο η τεχνικος λεγοντας μου πως ειχα δικιο και την ειχε συνδεσει λαθος και τελικα και πως η καρτα ειναι μια χαρα!Ετσι τους ειπα να τη στηλουν μαζι με τον υπολογιστη στα κεντρικα και να μου τη βαλουν εκει ωστε να ερθει ο υπολογιστης ετοιμος.Και φυσικα απαντησαν ναι ok κανενα προβλημα!Και τωρα ρωταω(χαχα).Γιατι?Κριμα δεν ειναι?Και αμα εγω δεν ειχα μιλησει σε κανα δυο φορουμ να μαθω καποια πραγματα και ημουν ασχετος τι θα εκανα?Θα ελεγα ok σε αυτους και μετα θα στεναχωριομουν που ειναι και η καρτα γραφικων που αγορασα ελλατωματικη?Και παλι αλλα τρεξηματα με εγγυησεις καρτας κτλ?Αφηστε.Και βαριεμαι και να περιμενω να το φτιαξουν.Καμια βδομαδα μου ειπαν.Αυτοι εχουν τα λεφτα μου , αλλα εγω δεν εχω τπτ (χαχα)!!!!!!

φίλε μου, υπάρχει ένα ρητό που λέει "άμα θες να γίνει μια δουλειά, κάν'τη μόνος σου!"...

Η περίπτωση να σου'ρθει κάτι doa πάντα παίζει, αλλά τουλάχιστον αποκλείεις τους άλλους εξωγενείς παράγοντες. (ηλίθια τεχνικός πχ.)

Ειδικά όπως γίναν τα πράγματα πλέον, είναι idiot-proof το να στήσεις ένα pc απ'το μηδέν.

Εκτός κι'αν θεωρείται "εξωτικό" να κάτσεις να ξεφυλλίσεις μερικές σελίδες σε ένα manual!

Καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι και να χαίρεσαι σύντομα το νέο σου μηχάνημα.

Ετσι ειναι οπως τα λες.Δεν πειραζει ομως , ελπιζω οταν ερθει να ειναι μια χαρα και να το χαρω και εγω. ;D(Ας προσευχηθουμε) και οταν ερθει θα φωναξουμε ολοι μαζι doulepse-doulepse που λεει και ο yuri geller!χαχαχα

Με τα πολλα , τα τελευταια νεα με το θεμα μου ειναι τα εξης :

Επαιρνα τηλεφωνο καθε μερα (πρωι-απογευμα) στο e-shop να δω τι γινεται με τον υπολογιστη. Συνεχεια ηταν στο τεχνικο τμημα (Μενιδιου) για ελεγχους.Περνω λοιπον και το σαββατο το πρωι , εχοντας απογοητευτει τελειως με το θεμα.Παλι τα ιδια : ειναι στον τεχνικο ελεγχο και περναει απο ελεγχους.Το προβλημα το ειχε η μητρικη και αντικατασταθηκε.Τους παρακαλεσα αν γινεται να μου το εχουν ετοιμο σημερα και ας παω να τον παρω απο κει χωρις να τον στηλουν στου ζωγραφου το eshop (γιατι δεν θα πηγαινε και αυθημερων) και μου ειπαν θα το προσπαθησουν.Ολα αυτα κατα τις 11 και 30.Στις 13 και 30 ξαναπαιρνω τηλ να δω πως παμε.Τπτ παλι τα ιδια μονο που ειχε βρεθει και αλλο προβλημα.Ελλατωματικα σκληρος και dvd.Το dvd το ειχαν σε αποθεμα και αντικατασταθηκε οποτε εμενε να δουμε ποιο σκληρο θα βαλουμε γιατι ο αλλος ηταν ο τελευταιος που ειχαν.Διαλεξα λοιπον και εναν αλλο σκληρο segate που ειχε τα ιδια χαρακτηριστηκα με αυτον που ειχα διαλεξει αρχικα και τον ειχαν.Ωραια μου λεει για οτι νεοτερο θα σας ξανακαλεσουμε εμεις.Παει η ωρα 3 και ξερω οτι κλεινουν στις 4 και 30 το σαββατο.Ετσι ειμαι στον δρομο να παω προς μενιδι να τον παρω με το ζορι χαχα.Στις 3 και 05 παιρνω τηλ στο τεχνικο τμημα και λεει σαββατο μεχρι τις 3.Αυτο ηταν.Παιρνω στο τμημα πωλησεων και τους λεω οτι ειχα μιλησει με το τεχνικο τμημα και θα με ειδοποιουσαν αλλα δεν το εκαναν και εγω θελω τον υπολογιστη.Με το που μου ειπε λοιπον οτι δεν μπορουμε να κανουμε τπτ εμεις τωρα που εχει κλεισει το τεχνικο τμημα τρωει το πρωτο βρισιδι του τυπου : Δε με νοιαζει ρε μαλ....ες ολοι σας εκει περα , ειστε ολοι μπουρδ...λα και κοψτε το λαιμο σας να βρειτε τι θα κανετε , εχω δωσει τα λεφτα μου και δεν εχω τπτ. Εγω ειμαι στον δρομο και ερχομαι να παρω τον υπολογιστη.Να ειναι ετοιμος.Μου λεει θα σας καλεσει σε 10 λεπτα ενας τεχνικος μας ο κυριος Ταδε.Εγω συνεχιζω τον δρομο μου μεσα στα νευρα και αποφασισμενος να τον παρω.Λιγο πριν φτασω μενιδι με παιρνει τηλ ο εν λογω τεχνικος.Και δεν μπορουμε να κανουμε τπτ για σημερα και τετοια γιατι εχουμε τεχνικους ελεγχους για τον υπολογιστη.Του λεω δε με νοιαζει ειμαι στον δρομο, ερχομαι, να μου το φτιαξετε σημερα ασχετοι.Εγω να καθομουνα να το φτιαξω πιο γρηγορα θα εκανα του λεω αλλα δεν το κανω γιατι δεν ειναι η δουλεια μου.Που ειστε τωρα με ρωταει και του λεω μολις βγηκα στην εθνικη λαμιας απο αττικη.Εκεινος ηθελε να με γυρισει πισω αλλα τι να μου πει τωρα που ημουν τοσο κοντα.Ενταξει μου λεει.Φτανω και εγω μετα απο λιγο στο eshop και περιμενω , ρωταω και καποιον που να απευθηνθω και μου ειπαν σε μια κοπελα εκει σε ενα γραφειο.Της λεω τι εχει γινει και μου λεει μισο λεπτο και περνει τηλ τον τεχνικο που της ειπα οτι εχω μιλησει μαζι του και ειναι ενημερωμενος.Τον παιρνει και μετα μου λεει δεν ξερουν ειναι δυσκολο και τετοια και τα ξαναπερνω αλλα με ηρεμο υφος αυτη τη φορα : Δε με νοιαζει κοφτε το λαιμο σας.Μετα απο λιγο αφου με εβαλε και περιμενα μου λεει θα ειναι ετοιμος σε κανα μισαωρο , θα περιμενετε?? χαχα ΚΑΛΟ.Και βεβαια θα περιμενω.Ολα αυτα 4 η ωρα.Στις 4 και 40 φωναζει το ονομα μου και παω.Ο υπολογιστης ηταν ετοιμος και αμπαλαρισμενος.Λεω λοιπον : σας εχω ζηρτησει απο το πρωι και το εχετε σημειωσει οτι θελω και επειδειξη.Βαλτε τον σε μια οθονη να δω οτι δουλευει.Δεν μπορουμε και εχουν φυγει ολοι οι τεχνικοι και εχετε δικιο μας το ειχατε πει αλλα ξεχαστηκαμε.Τελοσπαντων το κυνηγαω λιγο αομα το θεμα αλλα δεν γινοταν τπτ.Ειχαν φυγει ολοι , αλλα ενας εκει με διαβεβαιωνε οτι το pc θα δουλευει αφου το ειχαν ελεγξει.Και την αλλη φορα δεν το ειχαν ελεγξει του λεω?? 3 πραγματα ελλατωματικα?ελεος ειστε ασχετοι.Ευτυχως ειχε και χαρτι απο τους ελεγχους με τα αποτελεσματα απο αυτους και λενε πανω οτι ο υπολογιστης δουλεψε κανονικα απο τισ 3 και 30 μεχρι τις 4 και 30.Ετσι τον παιρνω και εγω και φευγω.Παω σπιτι και τον βαζω μπρος.Ολα μια χαρα ευτυχως.Ολα super.Και η καρτα γραφικων πανω στο pc να δουλευει σωστα.Αυτα περασαμε κυριοι για εναν υπολογιστη που πηγαμε και αγορασαμε.Αν δεν ειχα παει εγω στο μενιδι και δεν τους ειχα βρισει και δεν τους ειχα ζαλισει δε θα ειχε γινει τπτ.Σιγα μην  ηταν ετοιμος τη δευτερα ( σημερα δλδ ) και τον εστελναν τριτη στο eshop ζωγραφου για να παω να τον παρω.Ακομα θα περιμενα καμια βδομαδα.Τι να πω , δεν ξερω.Ενταξει ενα ελλατωματικο πραγμα αλλα 3??Δηλαδη δεν το ειχαν κανει ελεγχο την πρωτη φορα ή ολα χαλασαν στη μεταφορα του ??Και τοσος καιρος να τον επισκευασουν??Δυστυχως ναι.Να ειστε καλα για ολα και ευχαριστω για ολες τις βοηθειες.

Χωρίς να θέλω να χαλάσω το θέμα να πω και εγώ κάτι σχετικό για να μην νομίζει ο κόσμος ότι ειναι θεμα eshop, ειναι θέμα ελληνικής νοοτροπίας και μανατζερ αυτων των καταστημάτων.

Ειχε χτυπήσει ο σκληρός μου ο c με τα windows. Απλά ήθελα αντικατάσταση. Ασχολουμαι και ξέρω οτι ειχε χτυπήσει, με το που ανοιγες το pc έκανε κλακ κλακ κλακ σαν κλακέτες και φυσικά δεν μπουταρε καν.

Το πήγα λοιπόν στο πλαίσιο στο συνταγμα αφου ειναι κοντα.

- Τι έχει ο σκληρός ; (μου λέει)

- Έχει χτυπήσει. Με το που το ανοίγεις κάνει κλακ συνέχεια και φυσικά δεν μπουτάρει καν γιατι έχει χτυπήσει η κεφαλή.

- Οκ, πάρε αυριο στις μία για να πάρεις πιστωτικό, να το εχουμε ελέγξει πρώτα!!!!

- Μα όταν χτυπάει η κεφαλή δεν εχεις κάτι να ελέγξεις , αν το συνδέσεις τώρα σε κάποιο απο τα 20 pc που έχεις ανοιχτά, ναι μεν θα εχω καταχραστεί 1 λεπτό από κάποιον άλλο πελάτη αλλά θα μου δώσεις πιστωτικό να φύγω.

- Δεν γίνεται κύριέ μου ,αυριο το μεσημερι.

Μην τα πολυλογώ ,το αύριο το μεσημέρι έγινε 4 μέρες που δεν το είχαν κοιτάξει "ακόμα" όπως λέγανε. Με τα πολλά σαββατο πρωί (από τρίτη) τους παίρνω για 100στη φορά και τους λέω τα ίδια για την κεφαλή και ότι ειναι θέμα μισού λεπτού και μου λέει "οκ αφου ειναι κεφαλή σου βγάζω πιστωτικό κατευθείαν, έλα να το παρεις.."!!!!!!!!!!

Πήγα εκεί και το πήρα, το πιστωτικό ήταν για 38 ευρώ ενώ εγώ είχα πάρει τον σκληρό 80 ευρώ. Πρώτη φορά μου έγινε αυτό και μου είπε ότι επειδή η τιμή του τώρα είναι τόσο, σου κόβουν αντίστοιχο πιστωτικό. Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει, δεν μου φαίνεται και αφύσικο αλλά πρώτη φορά μου συμβαίνει και μάλλον απο την επόμενη θα πηγαίνω στο πλαίσιο στα εξάρχεια γιατι σε μια μερα παντα τα είχαν ετοιμα και μου κόβαν και όσα είχα πληρώσει.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.... η τιμή που πλήρωσες προστατεύεται... ποιός πανίβλαξ έκοψε κάτι τέτοιο??? μόνο 38 ευρώ από τα 80???? πρόκειται ή για απάτη ή για ασχετοσύνη!

Είναι υποχρεωμένοι να αντικαταστήσουν το προιόν ακριβώς με το ίδιο ή αν δεν υπάρχει ακριβώς το ίδιο, με κάποιο αντίστοιχο της αξίας που πλήρωσες ΤΟΤΕ!

Θα σου πρότεινα να πας πίσω και να τους θυμήσεις ότι δεν είμαστε Σρι Λάνκα αλλά πλήρες μέλος της Ε.Ε.

In Fender Strat we trust!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου