Προς το περιεχόμενο

Γιατί δεν δουλεύει το pc που πήρα απο το eshop?

stratigos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Α και κατι ακομα . κανενα usb δε λειτουργει. Βαζω πανω με usb ενα πληκτρολογιο που εχω και δεν αναβει το λαμπακι του.Το εχω δοκιμασει σε ολες τις usb.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 44
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Απο οτι βρηκα στο νετ η μητρικη αυτη δεν εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικών (τοσο το καλυτερο). Ελπιζω μεχρι τωρα να εχεις δοκιμασει να βγαλεις την μπαταρια.

Παντως επειδη το θεμα με τα pc ειναι υπερσυνθετο, θα μπορουσε κανεις να παρει ακριβως τα στοιχεια που μας έχεις δώσει και να βγαλει διαφορα συμπερασματα. Π.χ. Ειπες οτι ανοιξες το PC & μετα έβαλες την οθονη πανω στην καρτα κάτι που απαγορεύεται δια ροπαλου. Εαν οντως εκανες κατι τετοιο, κάτι έχεις κάψει. Μετα μας ειπες οτι αρχικως ειχες συνεχες beep που σημαινει προβλημα με την τροφοδοσια ή την μητρική (ή και το πληκτρολογιο) και βρήκες πως υπηρχαν λαθος συνδεσμολογιες στο ρευμα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε κάποια πιθανον ζωτικα μερη του PC, δέχτηκαν λάθος τροφοδοσία στο πρωτο αναμα?

Ακόμα: Το Monitor σου ειναι καινούργιο? Είναι σίγουρο οτι λειτουργει και οτι δεν εχει προβλημα?  Το pc το εχεις παραγγείλει με windows περασμένα? Δώσε ιδιαίτερη βάση στην παροχη ρευματος. Ισως στην επεμβαση σου στο εσωτερικο του pc να εβγαλες καποιο καλωδιο ζωτικης σημασίας για την σωστη λειτουργια? Ο επεξεργαστης σου έχει ρεύμα? (το ανεμιστηρακι του μπορει να λειτουργει αλλα ο ιδιος έχει ξεχωριστη παροχη. Το ιδιο ισχυει και για πολλες καρτες γραφικων με ολοδικο τους καλωδιο τροφοδοσιας).

Α και κατι ακομα . κανενα usb δε λειτουργει. Βαζω πανω με usb ενα πληκτρολογιο που εχω και δεν αναβει το λαμπακι του.Το εχω δοκιμασει σε ολες τις usb.

εχει φορτώσει το λειτουργικό(windows)?Αν όχι τότε λογικό να μη βλέπει τίποτα...

Αμα ειχε καει κατι δεν θα επρεπε να μυριζει κατι ή να πεσει το ρευμα η να δω κατι παραξενο??(καμια σπιθα??) Ολα παντως οπως φαινεται δουλευουν ολα κανονικα πλην του dvd player που δεν κανει τπτ ουτε λαμπακι , ουτε ανοιγει απο το κουμπι του να βγαλει την υποδοχη του cd.Και ας πουμε οτι κατι χαλασε , θα ειναι κατι που δεν φτιαχνεται???

Τον υπολογιστη τον παρηγγειλα χωρις καρτα γραφικων γιατι ειχα μια απο πριν και δεν εβαλα windows γιατι ειχαν μονο τα vista ενω εγω ηθελα τα 7.

stratigos απο την εμπειρία μου με τα pc και υποθέτωντας ότι όλα τα άλλα τα δοκίμασες που σου είπαν αυτο που έχεις να κάνεις ειναι να βγάλεις την μητρική και να την εγκαταστήσεις ξανά αλλά αυτή την φορά με τις ειδικές βίδες που την γειώνουν και την κρατάνε σε απόσταση από την πλευρά του κουτιού. Μάλλον στο στήσανε στο  eshop και δεν βάλαν τις βίδες!!!Ετσι βραχυκυκλώνει συνέχεια.

Εγώ στην θέση σου απλά θα το πήγαινα πίσω.

Μπορει να ειναι οτιδήποτε.

Δεν νομιζω να εχουν κανει κατι τοσο εγκληματικο εκει περα. Αυτα ειναι τα βασικα. Αν η μητρικη ηταν χωρις αποστατες (ετσι ονομαζονται αυτες οι βιδες) στα πρωτα δευτερολεπτα θα ειχε βραχυκυκλωσει και θα βρωμαγε ολο το δωματιο. Ετυχε να ειμαι μπροστα σε τετοιο σκηνικο....

Για το dvd τι εχετε να πειτε που ειναι κανονικα συνδεδεμενο με την τροφοδοσια???Αισθανομαι ευφνωμων για ολη σας τη βοηθεια.Να ειστε καλα!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου