Silot Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 http://www.petitiononline.com/1337UG/petition.html http://www.ultimate-guitar.com/forum/showthread.php?t=1182933&page=1&pp=20 Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Aν το προβλημα ειναι απλως ενας κακος CEO ο οποιος αποφασισε να διπλασιασει το profit margin του απλα ανεβαζοντας την τιμη, τοτε ο μονος τροπος να σωθει η Gibson ειναι να μην τις αγοραζει κανεις και να εκπαραθυρωθει ο κυριος στα επομενα αποτελεσματα ετους. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Αν καποιος εχει ηδη Gibson δεν βρισκω τον λογο να υπογραψει. Αν οι νεες ακριβαινουν, ακριβαινει και η δικη του η παλια. Οποτε οι μονοι που δικαιουνται να υπογραψουν το petiition διαμαρτυριας ειναι οι νεοι Gibson owners. Που θα την αγορασουν υπερβολικα ακριβα και θα τους τσουξει. Ο μονος τροπος να πατε κοντρα στην ατιμη πολιτικη ακριβειας της Gibson ειναι να αγορασετε πολλες, ωστε να εχετε πολλα δικαιωματα ψηφου στο petition, να δουν πολλες υπογραφες και να τρομοκρατηθουν! My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Ο μονος τροπος να πατε κοντρα στην ατιμη πολιτικη ακριβειας της Gibson ειναι να αγορασετε πολλες, ωστε να εχετε πολλα δικαιωματα ψηφου στο petition, να δουν πολλες υπογραφες και να τρομοκρατηθουν! Καλα τα λες. Τα λεφτα που ειναι; Υ.Γ. Ενα καρμα δεν το δικαιουμαι και εγω για τα σοφα λογια που λεω; Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Μπορώ να σου δανείσω το δικό μου να το χρησιμοποιείς για κάθε νόμιμη μη-κερδοσκοπική χρήση. Αλλά θέλω να του συμπεριφερθείς με αγάπη. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστω πολυ. Αλλα δεν μπορω να δεχτω την προσφορα σου, γιατι ηδη σου εχουν παρει το ενα. Ξερεις εσυ. 8) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Να ξέρεις πάντως πως αν αλλάξεις γνώμη η προσφορά μου συνεχίζει να ισχύει. Το κάρμα μου θα είναι πάντα εδώ για σένα, Βαρτάνη. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ntzanos Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 πάντως παιδιά η Gibson πάει από το κακό στο χειρότερο (βλέπε κάτι reverse V, holy (shit) explorer) και όχι μόνο η Gibson USA, αλλά και το custom shop. Μιλούσα με κιθαρίστα γνωστού συγκροτήματος και όταν τον ρώτησα γιατί σταμάτησε να χρησιμοποιεί Gibson μου είπε ότι έκανε παραγγελία κιθάρα και του την ετοίμασαν μετά από 3+ χρόνια, και ότι ξέρει αντίστοιχα παραδείγματα και από άλλους κιθαρίστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Βεβαια με ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ κριτηρια μονο...καταστροφικος δεν ειναι http://www.nevblog.com/2005/10/henry-juszkiewicz-ceo-of-gibson-guitar.html A while later he was informed that Gibson Guitar Corp was for sale, but no one would buy it because it was a financial disaster. He moved to the Kansas to live near the company headquarters and observed the operation for a full 6 months while drawing up a concrete business plan. Once he purchased it, the company became profitable within 30 days because of his hard work and research. Since 1987 he has grown the business 20% every year. παντως σε συγκριση τις ΑΗΔΙΕΣ που εφτιαχνε η Gibson επι εποχης Norlin (ειδικα απο το 74 μεχρι το 87) τωρα ....φτιανει ;D.... θεϊκες κιθαρες....(ειδικα η σειρα VOS ειναι απιστευτη & επιτελους με τα ΣΩΣΤΑ specs) αν και βεβαια εχω συνηθισει να παιζω με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ κιθαρες οποτε & να κλεισει η Gibson ουτε ζεστη ουτε κρυο θα νοιωσω.... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2009 Ο συγκεκριμένος CEO πάντως παιδάκια, για να μην παιδεύεστε και να μην χτυπιέστε άδικα δηλαδή σας το λέω, απλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να φύγει, γιά έναν και μόνο λόγο: Η Gibson ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, την ΑΓΟΡΑΣΕ δηλαδή. ΜΗΝ κλαίτε άλλο. Και συμφωνώ με τον σούπερφακ, εμπορικά πάει χίλιες φορές καλύτερα από την περίοδο που την είχε ο Norlin στα 80ς. Και ας έχει και κάποια QC problems στα πιό φτηνά μοντέλα και γκρινιάζουμε σαν χαροκαμένες συμπεθέρες. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση