Nickolas Jackson Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά ποιος πιστεύετε πως είναι καλύτερος ???:Orange crush35b,Laney rb2 ή Ashdown perfect 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 πριν καμια εβδομαδα πηρα εναν perfect 10. καλος ειναι, δε ξετρελαθηκα κιολας. για τους crush35b εχω ακουσει χειροτερα λογια. για τουσ rb2 δεν εχω ιδεα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nickolas Jackson Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Εγω πάντως για τον συγκεκριμένο orange ειχα ακούσει πολλά + Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nickolas Jackson Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Για Warwick blue cab 30 και Marshall mb30 τι έχετε ακούσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nickolas Jackson Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 παιδιά πείτε καμιά ιδέα γιατί θα παω να κοιτάξω αυτες τις μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prog13 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2009 Τον Orange εχω δοκιμασει μονο.Αστα... Δεν βγαζεις μπασα με τιποτα.Τιγκα στα μεσαια ειναι. Ακομα και ο υιος Λογοθετης εχει ξενερωσει και μου ειχε πει οτι δεν θα ξαναφερει combo μπασου απο την Orange.Aν δεις και στο site του δεν τον εχει πια. Τους αλλους δεν τους εχω ακουσει Fender Jazz Bass+Spector=bass Ampeg+Mesa/Boogie=amp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2009 εχοντας παιξει διπλα-διπλα laney & warwick θα σου προτεινω τον δευτερο,χωρις συζητηση. πολυ πιο καθαρος και γλυκος. ;) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση