Infernalgr Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 Καινουργιο Patch στο Guitar Rig 3, καινουργιο Jam... Ελπιζω να σας αρεσει... :) jamm321.mp3 Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Manager Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 Πολυ ωραιο το κομματι κ παιζεις φοβερά. Εγω θα εβαζα λιγο παραπανω reverb στη σολο κιθαρα και θα την κατεβαζα ελαφρα στη μιξη (ειναι πολυ μπροστα). Ειμαι και εγω φανατικος του Guitar Rig κ ειδικα του 4 που βγηκε προσφατα. Επισης μου αρεσει πολυ το NI Guitar Combos του 2005 και απορω γιατι το σταματησε η εταιρεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Καλος ο ηχος και καλο το παιξιμο. ΟΙ φρασεις στο 1.25-1.34 πολυ καλες αν και σου πρασινισε ...λιγο. ;D Καλη συνεχεια. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση