blue Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Mπορω να υποκριθώ οτι καταλαβαίνω και είμαι υποχρεωμένος να σεβαστω τις σταθερές αξίες που αναφέρονται σε αυτό το έργο, αλλά για το χειροκρότημα στο τέλος... smug alert https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Ο βασιλιάς της παύσης είναι ως γνωστόν ο Thelonious Monk, δε χρειαζεται να παραθεσω βιντεο, ό,τι και να ακουσετε από αυτόν φαίνεται. Η μουσική είναι μια γλώσσα και έχει τη στίξη της κι αυτή. Και όπως χωρίς το σιγανό δεν καταλαβαίνουμε το δυνατό, ούτε χωρίς το αργό το γρήγορο, ούτε χωρίς το απλό το πολύπλοκο. Έτσι και χωρίς λίγη σιωπή δεν καταλαβαίνουμε τον ήχο. Παντα μου προξενούσε ενδιαφερον επίσης ότι, σε επίπεδο μπάντας, η διαφορά ανάμεσα στις μεγάλες μπάντες και τις υπόλοιπες μπάντες είναι ότι οι υπόλοιπες μπάντες παίζουν όλη την ώρα. Όπως λέει κι ο φίλος μου ο βαγγέλης "ρε, με τη νότα πληρώνεσαι;" :) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση