blue Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 η διαμαχη αυτη ξεκινησε απο το σχολιασμο ενος κλιπ του govanmaniac από τον thanasis b !!! Μετα αρχισε η αμπάριζα και η συγκριση των μουσικων δυνατοτητων των 2 διαφωνουντων... Λογω του ειδους της διαφωνιας, αλλα περισσοτερο του θεματος απο οπου ξεκινησε, νομιζω οτι η συνεχεια της δεν τιμαει κανεναν απο τους δυο. Απλα η γνωμη μου, φιλικα https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Πέραν του έμφυτου που σπανίζει, τουλάχιστον στη χώρα μας, η λακωνικά προσεκτική έκφραση είτε καλλιτεχνική, είτε προφορική, είτε γραπτή, είναι κάτι που συνήθως έρχεται και εκτιμάται με την ωριμότητα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Ειναι γνωστο, οτι δεν επιτρεπονται οι προσωπικες διαμαχες. ;) Παμε παιδικη χαρα; ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2009 Παυση? Τι ειναι αυτα ρε παιδια??? Παιξτε λιγο γρηγορη καλη μουσικη! Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
3D Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Κανείς δεν έγινε γνωστός (μόνο?) για τις παύσεις του :P Και ένα σχετικό (και άσχετο συνάμα) θεματάκι ... Υπάρχει κανείς εδώ , που να ισχυρίζεται οτι αγαπημένη του μουσική έιναι "η σιωπή" (sic) ... Να μου το εξηγήσει κι εμένα γιατί ποτέ μου δεν το κατάλαβα ... He,that he knows the much and his mind downloads.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχει κανείς εδώ , που να ισχυρίζεται οτι αγαπημένη του μουσική έιναι "η σιωπή" (sic) ... Να μου το εξηγήσει κι εμένα γιατί ποτέ μου δεν το κατάλαβα ... Τί να σου εξηγήσει?? Ειλικρινά, πιστεύεις οτι θα βρείς εδώ κανέναν που υποστηρίζει κάτι τέτοιο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχει κανείς εδώ , που να ισχυρίζεται οτι αγαπημένη του μουσική έιναι "η σιωπή" (sic) Πρέπει αγαπημένη σου μουσική να είναι η σιωπή, για να ισχυριστείς ότι οι παύσεις δίνουν εκφραστικότητα στο παίξιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex GuitarHero Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Και οι παύσεις έχουν το νοημά τους,προς Θεού,αλλιώς δεν θα υπήρχαν.Όπως και η έλλειψη παύσεων.Από εκεί και πέρα είναι θέμα στυλιστικής πιστότητας μάλλον,καλλιτεχνικής επιλογής και προτίμησης. Παραθέτω ένα βίντεο του John Cage συνθέτη(? ή επινοητή) του "4 minutes 33 seconds" να μιλά για τη σιωπή. Balance and practice is the key to success. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pacoman Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε govanmaniac,έγραψες ένα σχετικά μεγάλο και διευκρινιστικό κείμενο στο αρχικό σου ποστ,χρησιμοποιώντας διαστήματα,κόμματα,τελείες,αλλαγές παραγράφων κλπ. Δεν σού κρύβω ότι μήκα στο μπήκα στον πειρασμό να το κάνω παράθεση χωρίς όλ' αυτά,αλλά θα μ' έπαιρνε ο ύπνος(ώρα που είναι). :D Το να παίζεις ή να μιλάς χωρίς παύσεις δεν είναι απλά κουραστικό,είναι ανυπόφορο. ;) moto perpetuo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2009 Technically, μπορείς να παίζεις χωρίς παύσεις και ν'ακούγεσαι σαν τον Gilmour ή σαν τον [insert shredder of choice]. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση