metalmike Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2013 Τίποτα, να 'σαι καλά και με το καλό να τον παραλάβεις και να τον χαρείς :) http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotirakos10 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Καλημερα κυριοι! Μολις παρελαβα τον εν λογω ενισχυτη και εχω να κανω μια ερωτηση. Βλεποντας απο πισω τις λυχνιες, παρατηρω οτι απο τις 3 μικρες, η μεσαια δειχνει να αναβει πολυ λιγοτερο απο τις αλλες 2, τοσο, που πρεπει να την κοιταξεις απο κατω για να δεις οτι εχει μια μικρη (σπιθα)!Ειναι λογικο αυτο, η εχω θεματακι? Let 's Play Some F@cking Rock 'n Roll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotirakos10 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Μηπως καμια γνωμη-βοηθεια παιδες? ::) Let 's Play Some F@cking Rock 'n Roll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα,μην ανησυχεις,ασε την..παρατηρηση των λυχνιων και αρχισε να παιζεις... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotirakos10 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Oυπς!Σαν να εχεις δικαιο! :D Edit: Αλλα ετσι εγκυκλοπαιδικα για να αποκταμε και μερικες γνωσεις βρε παιδι μου,μπορεις να μου πεις γιατι συμβαινει αυτο? ; :) Let 's Play Some F@cking Rock 'n Roll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Papastefanos Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα...τον έχει δοκιμάσει κανείς σε μπουζούκι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα...τον έχει δοκιμάσει κανείς σε μπουζούκι?? Καλημερα Αν αναφερεσαι στον V22 ναι τον εχει δοκιμασει ενας φιλος μου στον δικο μου. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ ηχος για ηχογραφηση αλλα οχι για live.Δεν κανει γιατι δεν εχει αρκετα πριμα για το μπουζουκι με αποτελεσμα οταν τον τσιτωνεις να "λσπαωνει" καπως στα καθαρα του think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Papastefanos Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2013 Καλημερα Αν αναφερεσαι στον V22 ναι τον εχει δοκιμασει ενας φιλος μου στον δικο μου. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ ηχος για ηχογραφηση αλλα οχι για live.Δεν κανει γιατι δεν εχει αρκετα πριμα για το μπουζουκι με αποτελεσμα οταν τον τσιτωνεις να "λσπαωνει" καπως στα καθαρα του σε ευχαριστώ για την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stepar10 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2013 Kαλημέρα! Χθες παρέλαβα τον bugera και απλά ήθελα να αναφέρω ποσο χαρούμενος είμαι. Παίζω πρώτη φορά με λαμπάτο και πραγματικά ήταν αυτο που έψαχνα να ακουσω. Δεν έξυνε όπως οι τρανζίστορ που είχα και οσο αφορα την ενταση του είναι πραγματικά δυνατός για όπου τον χρειαστώ. (για σπίτι δύσκολα να τον ανοίξεις πάνω απο το 3-4) Το βρώμικο του κανάλι δεν μου πολυ γέμισε το "αυτί" αλλά ίσως φταίει το οτι παίζω με μονούς (τελεκαστερ). Οποιοςδηποτε θελει να ρωτήσει κάτι φυσικα ευπρόσδεκτος. Πρώτη φορά δεν ήθελα να σταματήσω να παίζω επειδη δεν χόρταινα τον ωραίο, καθαρό και γεμάτο ήχο... Δηλαδή με κάτι ενισχυτές των 1000 + ευρω πως μπορεί να νιωθει κανείς??? MUSIC IS MAGIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2013 Kαλημέρα! Χθες παρέλαβα τον bugera και απλά ήθελα να αναφέρω ποσο χαρούμενος είμαι. Παίζω πρώτη φορά με λαμπάτο και πραγματικά ήταν αυτο που έψαχνα να ακουσω. Δεν έξυνε όπως οι τρανζίστορ που είχα και οσο αφορα την ενταση του είναι πραγματικά δυνατός για όπου τον χρειαστώ. (για σπίτι δύσκολα να τον ανοίξεις πάνω απο το 3-4) Το βρώμικο του κανάλι δεν μου πολυ γέμισε το "αυτί" αλλά ίσως φταίει το οτι παίζω με μονούς (τελεκαστερ). Οποιοςδηποτε θελει να ρωτήσει κάτι φυσικα ευπρόσδεκτος. Πρώτη φορά δεν ήθελα να σταματήσω να παίζω επειδη δεν χόρταινα τον ωραίο, καθαρό και γεμάτο ήχο... Δηλαδή με κάτι ενισχυτές των 1000 + ευρω πως μπορεί να νιωθει κανείς??? ...πιο έμπειρος από λαμπάτους (είναι συνηθισμένη αντίδραση κατά την μετάβαση σε αυτούς), πιο ευτυχισμένος και συνειδητοποιημένος με την επιλογή του από πλευράς ηχητικής αξίας, και αναλόγως με το άτομο με διαφορετικούς βαθμούς αυθυποβολής λόγω του ποσού που διατέθηκε. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση