skantzos Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Καλά το γυφτάκι που λες να μην το πείτε για να μην σας την πουν οι καθηγητές, στο διδυμότειχο μπλουζ θα τον πείτε τον στίχο "αγχωμένη μ@λ@κι@"; 8) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jacob26 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Εμεις παιζαμε Της Εθνικης Συμφιλιωσης - Σιδηροπουλος Ασφαλεια - Τρυπες Για την Πατριδα - Τρυπες Killing in the name - Rage against the machine God save the queen - Sex pistols American Idiot - Green Day Wish you were here - Pink Floyd Zombie - The Cranberries Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 εγω παντως θυμαμαι οτι οταν το προτειναμε στον διευθυντη μας ειπε να του πουμε τα τραγουδια για να δει αν τα εγκρινει! Και τελικα αρνηθηκαμε να παιξουμε! βιβα λα ρεβολουθιον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 και εγώ θυμάμαι ότι όταν πήγαινα σχολείο δεν είχε γίνει ακόμα το Πολυτεχνείο (έγινε όταν ήμουν 4η Γυμνασίου) και δεν είχαμε τέτοια γιορτή. Οπότε στις γιορτές παίζαμε ότι θέλαμε...Sympathy for the Devil, Nazareth... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 και εγώ θυμάμαι ότι όταν πήγαινα σχολείο δεν είχε γίνει ακόμα το Πολυτεχνείο (έγινε όταν ήμουν 4η Γυμνασίου) και δεν είχαμε τέτοια γιορτή. Οπότε στις γιορτές παίζαμε ότι θέλαμε...Sympathy for the Devil, Nazareth... Δε μου λες βρε ώριμε επαναστάτη, σε ποιό σχολείο έπαιζες πριν 40 χρόνια sympathy for the devil την 25η Μαρτίου για να μάθουμε και μεις; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 Στη Λεόντειο Νέας Σμύρνης...εκεί έπαιζε και ο Καλατζόπουλος Dark Side of the Moon to 75 καλύτερα και από τους Pink Floud... To sympathy for the devil το έχω παίξει και στο στρατό... ;D Δε μου λες βρε ώριμε επαναστάτη Επιτέλους οι αγώνες μας (εμένα και του αδελφού του Superfunk) δικαιώνονται... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savasavram Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2009 Εμείς έχουμε--- Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον-Τσακνής ΤΟ ακορντεόν-Λοίζος Η συγκέντρωση της ΕΦΕΕ-Σαββόπουλος Μ'αρέσει να μην λέω πολλά-Υπόγεια Ρεύματα (λόγω του ρομαντικού και βαθυστόχαστου μουσικού μέρους του) Σαν τον Καραγκιόζη-Σαββόπουλος Και κάνω φιλότιμες προσπάθειες να περάσει το θρυλικό!! ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ-Μικρούτσικος με ελαφριά λογοκρισία στην 3 στροφή που λέει "...τσούλα ιστορία..." να το κάνουμε "άνανδρη"!!! :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση