starg Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 Κατ'αρχας ξεκιναμε απο τα βασικα: απο την καρτα ηχου μπορεις να ακουσεις μουσικα αρχεια απο το pc; εχεις ηχεια συνδεδεμενα; αν ναι η καρτα ηχου εχει ενα πενιχρο μικτη τον οποιο θα ενεργοποιησεις κατω δεξια (εικονιδιο ηχειο, δεξι κλικ, ιδιοτητες ή κατι τετοιο). απο τις συσκευες θα τσεκαρεις στην αναπαραγωγη το audio out της καρτας, και στην ηχογραφηση το audio in. Πιθανοτατα δεν θα δυσκολευτεις ιδιαιτερα μια και οι on board καρτες ειναι χαμηλων μουσικων απαιτησεων οποτε εχουν και την αναλογη ευκολια χρησης... -ex- grave digger................ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
starg Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2009 αλλα οταν παιζω δεν ακουω τιποτα απο τα ηχεια... Sorry αλλα κεκτημενη ταχυτητα... Νομιζω πως θα πρεπει να ορισεις την καρτα ηχου για αναπαραγωγη των προγραμματων... στα vista εικονιδιο ηχειο κατω δεξια δεξι κλικ συσκευες (αναπαραγωγη-εγγραφη),διπλο κλικ πανω στην καρτα(ιδιοτητες) και τσεκαρισμα στο "για προχωρημενους" το ¨να επιτρεπεται οι εφαρμογες να αναλαμβανουν τον ελεγχο της καρτας... -ex- grave digger................ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AWE Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 αδερφε εχω XP αυτο που λες δε το βρηκα πουθενα. οσον αφορα το προηγουμενο, τα τσεκαρα, αλλα τιποτα απολυτως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AWE Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 καλα παιδια δε θα το πιστεψετε. τωρα ακουω τι παιζω,αλλα δεν ηχογραφειτε... εχω μεινει αναυδος... ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AWE Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2009 τα καταφερα! αμην ρε επιτελους. να στε καλα ολοι για τη βοηθεια σας, σας ευχαριστω παρα πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
StefanosK27 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2009 Εχω το ιδιο προβλημα με το Adobe Audition 3. Αγανακτησα (καλα, δεν προσπαθησα πολυ να βρω λυση, προσπαθησα παντως) και τελικα γυρισα στο αγαπημενο Adobe Audition 1.5 (δηλαδη το Cool Edit Pro 2.1)! Φιλε, εσυ πως το ελυσες το προβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
StefanosK27 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2009 Τελικά λύθηκε το πρόβλημά μου, αλλά δεν έχω ιδέα πως! Άβυσσος η ψυχή του πισι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση