doubletrouble Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2009 O Καγμακης εχει epiphone... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2009 Απ'οτι φαινεται δεν διάβασες το topic, - Kαθώς αν ήξερα συγκεκριμένα τι θέλω να αγοράσω θα είχε γίνει ήδη, ...ψάχνω να δώ τι αξίζει και μου αρέσει σε αυτά τα λεφτά, πόσο μάλλον σ'εναν ιδιαίτερο χώρο όπως αυτός που οι αριστερές είναι ακόμα λιγότερες σε παραγωγή. φταίω εγώ που βοηθάω, φτιάξε μια μόνος σου καλή τύχη "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2009 αυτη τη στιγμη στις αγγελίες εχει κορυφαίο full hollow σκαφος για τζαζ αριστερό. Αν προσανατολίζεσαι προς τζαζ παιξιμο κυρίως, σου έφεξε :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
insdel Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2009 Δεν βρηκα κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2009 Mάλλον δεν την είδες επειδή έχει βάλει φωτό απο την δεξιόχειρη. http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=18781 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
insdel Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2009 Θα το ψάξω thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vodkapower Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2009 Sorry αν χαλάω το Θέμα... Μεταξύ 1) Epiphone Broadway & 2) Ibanez AK105SM τι λέτε..? Βασικά την Epi. την έχω δοκιμάσει/ακούσει και μου φαίνεται πολύ αξιόλογη κιθάρα. Την Ibanez όμως δεν την ξέρω καθόλου (και η αλήθεια είναι οτι με τράβηξε η εξωτερική της ''ομορφιά''..). Πια θα προτιμούσατε εσείς..; Φυσικά για jazz/funk/blues.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsirobill Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2009 παρε αυτην που ειναι στην αγγελια αλλιως θα την παρω γω :) " Όταν θα'στε ευτυχισμένοι... " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση